DANKA”ZIVIM SAMA U LUKSUZNOM STANU I ZELIM DRUZENJE I VEZU JAVITE SE”

LIK
Stav je izbor. Sreća je izbor. Optimizam je izbor. Ljubaznost je izbor. Davanje je izbor. Poštovanje je izbor. Koji god izbor učinite čini vas. Biraj mudro. Moje omiljene motivacijske riječi. KAKO radim sa svijetom kojemu sam uvijek bio izložen. Danas želim učiniti ovaj korak za svoju sreću. Vrlo sam organizirana osoba i uvijek postignem sve što započnem. Ovdje sam da te nađem, da, ti si jedina osoba koja mi sada treba da budem potpuna kao žena. Zašto ne sada prije nego što pitate? Odgovor je jednostavan da je došlo vrijeme da dijelimo i upoznajemo se u stvarnom životu,Ako želite zanimljiv i intrigantan dijalog – bit će mi drago da vas upoznamo! Nisam baš skromna, negdje oštra, ali tko je rekao da skromnost krasi djevojku?! Čini mi se da su sada druga vremena. Došlo je vrijeme za one koji znaju što žele od života. Ako osoba želi imati dosadan i monoton život s dosadnom rutinom, onda traži drsku vezu. Na ovoj međunarodnoj stranici za upoznavanje, prijavio sam se kako bih upoznao pravu osobu koja može ostati u mom ritmu!

INTERESI
Obožavatelj sam svega što ima veze s fitnessom ili sportom. Da budem iskren s vama, isprobao sam gotovo sve vrste sporta. Jesi li iznenađen ? Ako da, iznenađeni ste: reći ću vam veliku tajnu. Učinio sam to kad sam obavio svoj posao. Ja sam sportski novinar. Jeste li ikada prije upoznali nekoga poput mene? siguran sam da ne. Također volim sve što me čini da održavam svoje ženstveno stanje. Mislim, brinem o svojoj ljepoti, jer moram biti vodič tvoga srca. Volim mnoge druge stvari za koje se nadam da ćemo imati vremena podijeliti s našim poznanicima ovdje. Jesi li spreman?Tražim muškarca koji će biti iskren prema meni i koji nikada neće lagati. Želim pronaći muškarca koji će se brinuti o meni i koji će me voljeti. Izgled mi nije bitan. Glavno je da bude inteligentan i dobro obrazovan jer se s njim trebam osjećati ugodno

PROČITAJTE I OVO:  ALDIJANA(36)"UPOZNALA BIH ISKRENOG SAGOVORNIKA ZA DOPISIVANJE I RAZMJENU SLIKA"

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim te upoznati moj samopouzdani partner do kraja života. Treba mi netko spreman započeti novo poglavlje nevjerojatnog putovanja u Lovelandu. Hahah ja sam tu, a ti si tu kao i prije. U različitim smo gradovima pa čak i državama. Svako od nas za sada ima svoju sudbinu. I mana naše romanse. Živjeti osjećaji nisu igra. Internet nas je upoznao Zbližili smo se, draga. zar ne?
UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Please Post Your Comments & Reviews

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!