ZGODNA DUŠANKA”IMAM 34 GODINE I ZELIM UPOZNAVANJE I VEZU JAVITE MI SE”

LIK
Poštujem iskrenost i ljudi koji uvijek govore istinu – idealni su za mene. Ja sam ista, ne volim i ne mogu lagati, jer će prije ili kasnije sve postati istina. Vjerujem da između mene i mog supruga neće biti tajni i da će naš obiteljski život biti čist i sretan Pa, mogu vam napisati više o sebi ako me pitate ) PS Volim čaj s mentom, voće, svježe polje cvijeće, slatki mirisi i poljupci )) dragi moj prijatelju… jako mi je drago što te vidim ovdje. Kako je tvoj život? Reći ću vam više o sebi… Žena koja se može činiti mirnog karaktera, ali zapravo će ići do kraja dok ne dobije ono što želi. Samouvjereno želim učiniti što je više moguće, uvijek postići cilj. Volim kad se sluša moje mišljenje, stalno drugačije jer moje raspoloženje može ovisiti i o ljudima oko mene. Ali u isto vrijeme sam druželjubiv, iskren i romantičan, pomalo sentimentalan i prezirem laži. Elegantna sam i znam sivu svakodnevicu učiniti dosadnom i toplom.

INTERESI
Moj novi hobi je twerk, ako ne znate ovo je booty dance)) Sada tek učim, ali obećavam da ću dodati video na svoj plesni profil kada budem sigurnija u svoje pokrete. Privlači me voda, trudim se često ići na bazen, tamo se potpuno opustim, odmorim glavu, dušu, tijelo. Možda se čini čudno, ali imam osjećaj da voda odnosi negativne emocije. Nekoliko puta mjesečno idem s prijateljicama u toplice, zagrijem mišiće i razgovaram o svemu)))Volim ljeto, putovanja, bijelo vino, glazbu, dobre prijatelje, nove filmove. Vjerujem u ljude i sanjam da upoznam pristojnog muškarca kojem je potrebna njega, ljubav i nježnost. Želio bih pronaći pravi životni poziv negdje izvan Ukrajine i konačno živjeti svoj život sretno. Htio bih svaki dan posvetiti puno vremena radu i učenju svijeta, a ne stati na onome što sam postigao.

PROČITAJTE I OVO:  JOVANKA"JA SAM MLADA UDOVICA I ŽELIM DOPISIVANJE I RAZMENU SLIKA JAVITE MI SE"

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Koga tražim??? Vjerojatno će najtočniji odgovor biti muškarac! ))) Ne postavljam ograničenja u pogledu godina, nacionalnosti ili građe tijela … Nema. Samo želim biti s muškarcem s kojim se mogu smijati, prošetati parkom vikendom, kuhati grickalice i piti vino gledajući film. Obuci božićno drvce, uživaj u mirisu proljeća, sunčaj se na plaži, izreži bundevu))) Tražim sreću Nismo svi savršeni, ali voljeti čovjeka i njegove minuse spreman sam! Da bih bila stvarno sretna, želim pronaći muškarca koji će biti karakterno jači od mene i koji će mi moći pokazati svijet iz potpuno drugačije perspektive. Nemam neke posebne zahtjeve za muškarca iz snova, sigurna sam da će upoznavanje bliže i iz realne strane biti samo plus

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

COMMENT

  • sirajaldin salah 21. rujna 2022. At 8:13 pm

    Javi mi se

  • Please Post Your Comments & Reviews

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

    error: Content is protected !!