PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam osoba puna ljubavi, neovisna, prizemljena, otvorena i prije svega brižna i odana. Od pomoći sam spreman pomoći koliko god mogu. Volim raditi kućanstvo, želim da sve bude dobro uređeno i čisto. Ako imam vremena, povezivao sam se sa svojom obitelji i prijateljima. Ja sam žena koja zna svoju odgovornost u životu kao iu vezi. I uvijek vjerujem da se sve događa s razlogom. Moj osmijeh mi pomaže da budem šarmantan i nikad nećeš odoljeti da me pogledaš.Ja sam nježna i brižna žena. Također mogu biti jako strastvena sa svojim muškarcem. Mislim da u vezi treba postojati iskrena ljubav, razumijevanje i briga. Ne mogu zamisliti svoj život s muškarcem kojem ne mogu vjerovati niti voljeti. Zato mi je važno povjerenje i istinski osjećaji. Ja sam višestrana osoba, volim razgovarati o raznim temama. Mislim da je važno biti ženstvena i biti dama.

INTERESI
Vrlo sam aktivna osoba. Više volim aktivan način života, zato nemam loših navika. Bavim se i sportom, poput odlaska u teretanu i džogiranja. Volim kuglanje, plivanje u bazenu ili moru. U slobodno vrijeme volim ići na planinarenje i piknik s prijateljima i roditeljima. Čitajte zanimljive knjige. Volim gledati u zvjezdano nebo i razmišljati o budućnosti. Sanjam o romantičnom spoju sa svojim omiljenim muškarcem na plaži u zalazak sunca.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim pronaći muškarca s kojim će biti jako zanimljivo i s kojim imamo mnogo toga zajedničkog. Tražim dobrog i pouzdanog čovjeka. Trebao bi biti iskren, ljubazan i uvijek spreman pomoći. Trebala bih se osjećati sigurno s njim. Povjerenje mi je također važno. Nadam se da možemo usrećiti jedno drugo. Ja sam žena i trebam se ponašati na najbolji način.Tražim upoznati privlačnu, inteligentnu, poštenu osobu koja se voli dobro zabavljati.Tražim ljubaznog, iskrenog i poštenog muškarca, koji se ne boji da probije barijere i kilometre između nas.Važno mi je da je pored mene bio hrabar čovjek s dobrotom i toplinom u srcu. Zaista cijenim ljubaznost i privrženost i dat ću vam ovo zauzvrat. Za mene je važno međusobno razumijevanje i poštovanje, navečer ćemo s vama razgovarati o svemu, dijeliti tugu i radost, uživati ​​jedni u drugima i voljeti. Bitno mi je da u vezi ima romantike..

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments