MAJKA NOVAKA DIJANA ĐOKOVIĆ PROMENILA IME! Dugo ga je držala u TAJNOSTI

3 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

Roditelji Novaka Đokovića dugo su sve ulagali u najstarijeg sina i bili mu najveća podrška na početku teniske karijere, a Nole nikada nije zaboravio da istakne kolika je njihova žrtva bila.

Dok ga je otac pratio na brojne turnire i bio prisutan u medijima tokom cele njegove karijere, majka Dijana bila je ta koja se uvek držala po strani.

U poslednje vreme, Dijana je uz svog supruga Srđana počela češće da se pojavljuje u javnosti i daje izjave koje su uglavnom vezane za njihovog sina Novaka.

Ipak, tokom gostovanja u emisiji “Balkanska ulica” Dijana i Srđan prvi put govorili su više o sebi, pa je tada tajna Dijane Đoković izašla na videlo.Naime, Dijana je otkrila da se pre tri decenije krstila u crkvi i da je tada dobila i kršteno ime koje joj je dao njen suprug Srđan. Tom prilikom, on je za svoju lepšu polovinu izabrao staro srpsko ime, Milica.

Ipak, Dijana kaže da je to ime lepo, ali da ne želi da je iko tako zove i u javnosti. Takođe, u privatnosti svog doma želi da ostane ono što je godinama bila – Dijana Đoković.

Inače, Srđan i Dijana Đoković su u braku 33 godine i ponosni su roditelji tri sina: Novaka, Marka i Đorđa.

U kultnoj emisiji “Balkanskom ulicom” roditelji prvog reketa sveta otvoreno su govorili o tome kako su se upoznali na Kopaoniku i šta se dogodilo kad je Dijana iznenada ostala trudna sa Novakom.

Srđan se prisetio trenutka kada je prvi put ugledao Dijanu.

– Bila je u skijaškom kombinezonu, na vrhu planine Kopaonik. Prvo sam zapazio njenu siluetu. Došla je da skija i da polaže za učitelja skijanja i ‘nasankala’ se – rekao je uz osmeh Srđan.Ni Dijana ne krije da ju je prvo privukao Srđanov fizički izgled.

– Bio je na stazi u plavom kombinezonu, utegnut…

Na pitanje voditeljke da li je odmah na stazi uspeo da je zavede, Srđan je odgovorio:

– Bilo je malo ubeđivanja, par dana i to.

Kada je reč o prosidbi, tu nije bilo vremena za ubeđivanje, jer je Dijana neplanirano ostala u drugom stanju.- Začeo se Novak. Ona je posegla za nekim ženskim trikom i rekla mi da ja nemam nikakve obaveze i da je ona odlučila da rodi to dete.

espreso.co.rs

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

+ There are no comments

Add yours