DARIJA”IMAM 31 GODINU I USAMLJENA SAM ZELIM DRUZENJE I UPOZNAVANJE”

LIK
Ne volim mirno sjediti. Kretanje je život. Ja sam samodostatna, strastvena žena s pozitivnim pogledom na život. Ali u isto vrijeme sam jako draga, nježna, brižna i ženstvena. Vrlo sam otvorena i druželjubiva, uvijek idem upoznati svog partnera. Predana, jednostavna, puna ljubavi, ali usamljena žena.Obožavam sport i vrijeme u prirodi. U svakom trenutku mogu nazvati svoje prijatelje i pozvati ih na piknik ili roštilj. Volim provoditi vrijeme sa zadovoljstvom, to znači razgovarati s prijateljima, gledati filmove ili čitati knjige. Aktivna sam osoba, au isto vrijeme sam smirena. Mogu provesti cijeli dan igrajući kuglanje, a navečer se kupati nekoliko sati u mraku. Vidite, ja sam drugačiji. Ja sam prijateljski raspoložena osoba. Sa svakom osobom lako nalazim zajednički jezik, a o svemu možemo razgovarati satima. Volim iskrene večernje razgovore uz čašu crnog vina. Također mi je važno vrijeme provedeno s roditeljima. Volim otići s mamom u kupovinu ili zajedno skuhati nešto za tatu.

INTERESI
Moj hobi je sport. Puno vježbam, volim trčanje, plivanje i istezanje. Volim izgledati lijepo i sofisticirano. Sigurna sam da želiš znati više o meni. Živim u sadašnjosti. Volim živjeti bez razmišljanja i bez osvrtanja. Otvorena sam, iskrena, lako uspostavljam kontakt s drugima i osvajam. Ja sam beskrajno draga, prokleto privlačna, božanstveno lijepa. Divim se muškim djelima i sposobnosti da vole svoju ženu. Nisam savršena – nema savršenih ljudi, ali tome težim. Unatoč tome što sam jakog duha, jako mi je teško biti sam na ovom svijetu. Ponekad shvatim da sam stvarno slab. slaba sam bez tebe..

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim pogledati u tvoje oči i tamo vidjeti ljubav, tako nježnu i nesebičnu. Želim muškarca koji će uvijek imati vremena za mene i nas. Ali mogu voljeti samo nekoga tko me u potpunosti prihvaća… baš takvu kakva jesam. Voljeti i biti voljen. Vjerojatno ću biti najsretnija žena na svijetu ako shvatim da me stvarno voliš. I učinit ću sve da zadržimo našu ljubav. Naš svemir. Znam da mogu poštovati čovjeka ako znam da može preuzeti odgovornost za našu obitelj. Želim s tobom podijeliti tvoje muške hobije koji će nas oboje usrećiti. Odnosi su kao poluproizvodi, konačni rezultat “ukusan” ovisi o sposobnosti “kuhanja” sve ne bi trebalo biti dosadno i sivo, ali prema predlošku morate negdje dodati umak, a negdje eksperimentirati! Samo mi reci “Volim te dušo” i ja ću učiniti ostalo!

PROČITAJTE I OVO:  DARIJA"MLADA UDOVICA TRAŽI RAZMJENU SLIKA I DOPISIVANJE JAVITE SE"

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

COMMENT

  • Please Post Your Comments & Reviews

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

    error: Content is protected !!