PODELITE SA PRIJATELJIMA

‘Ponovno sam se osjećala kao mlada djevojka, kao da sam više od supruge i majke’, priznala je Britanka
Jedna čitateljica The Suna (28) obratila se kolumnistici Deidre nakon što je supruga prevarila s nogometnim trenerom svoga sina. Iako se osjeća krivom i želi raditi na svom braku, njen suprug ne želi ni čuti za to.
U braku su pet godina i imaju dvoje djece, 10-godišnjeg sina i osmogodišnju kćer. Dok suprug ima svoju tvrtku i radi do dugo u noć kako bi ih uzdržao, ona radi na pola radnog vremena u supermarketu, a osim toga pazi na djecu, kuha, čisti i bavi se računima.

“Zato sam se umislila kada mi se počeo nabacivati sinov nogometni trener. Ima 43 godine i rastavljen je, ali ja sam se osjećala kao da sam ponovno mlada, kao da sam više od supruge i majke”, priznala je 28-godišnjakinja u pismu.Znala sam što se može dogoditi’Predložio joj je da se nađu kod njega kako bi razgovarali o prikupljanju novčanih sredstava za tim, a ona je pristala misleći da će ostali članovi odbora biti tamo. “Pretpostavljam da sam negdje duboko u sebi znala što se može dogoditi, ali nisam tome pridavala preveliku pažnju”, dodala je.

“Počeo me ljubiti čim sam ušla pa me odveo u spavaću sobu gdje smo se seksali”, objašnjava. Iako se u početku osjećala dobro, obuzela ju je grižnja savjesti pa se odjenula i otišla. Suprugu prvih nekoliko dana nije ništa rekla, a onda više nije mogla izdržati te mu je priznala da ga je prevarila s trenerom.Bio je van sebe. Nije razgovarao sa mnom gotovo mjesec dana. Stalno sam mu se ispričavala i naposljetku mi je rekao da bi trebali pokušati spasiti brak”, dodaje 28-godišnjakinja.

Sve je bilo u redu do nedavno kada joj je suprug rekao da ne može preboljeti njenu prevaru i da želi da se odseli. “Ne mogu podnijeti misao da ću morati napustiti svoju djecu, ali znam da je ovo sve moja krivica i ne želi se svađati”, zaključila je.Uzimao te zdravo za gotovo’
“Pogrešno je što si ga prevarila, ali postojali su problemi u vašem braku i čini se kao da je suprug uzimao sve tvoje napore zdravo za gotovo”, odgovorila joj je kolumnistica.

Budući da bi rastava bila traumatična za djecu, savjetovala joj je da prvo pokušaju s terapijom za parove i da učine ono što je najbolje za djecu.Takodje joj je dala savjet da jednostavno se sto vise okrene svom braku i nastoji da poboljsva svoje bracne odnose
IZVOR:NET.HR

Facebook Comments