PODELITE SA PRIJATELJIMA

Pozdrav svima koji čitaju moj profil. Upoznali ste upitnik pouzdane, povjerljive, vjerne žene koja je osim toga vedra, sa smislom za humor, otvorena, iskrena, ljubazna, odgovorna, strastvena, zanimljiva, privlačna. Otvorena sam za nove veze i želim voljeti i biti voljena. Govorim puno engleskog. Moj san je upoznati muškarce i s njim stvarati obiteljsku sreću. Volim šetnje na svježem zraku, čitanje, susrete s prijateljima, volim uzbudljiva putovanja, razgovore s ljudima, šalicu kave u kafiću i promatranje prolaznika. Analiziram sve što se događa okolo i razumijem da ne ovisi sve samo o nama. Sudbina ponekad sama odlučuje hoćemo li upoznati svoju srodnu dušu ili ne.Jako sam ljubazna, vesela i samouvjerena djevojka. Pored mene ćeš se uvijek osjećati kao dostojan čovjek. Uvijek imam planove za budućnost, uvijek razmišljam o sutra. A ja sam tu da upoznam čovjeka s kojim ćemo graditi divnu budućnost. Obiteljske vrijednosti su mi jako važne, jako želim jednostavnu i pravu ljubav.

INTERESI
Ne boj se! Započnimo našu fascinantnu komunikaciju jednostavnim “zdravo”! Tek tada možete vidjeti moju zavodljivu i divlju stranu! Ja sam svestrana žena, mogu biti fina domaćica, ali mogu biti hrabra žena koja voli eksperimente…. Pored mene je nemoguće biti tužna, jer uvijek mogu pokloniti osmijeh i ugoditi svom muškarcu, jer Znam tajne užitka…. Želila bih ih znati?? Onda mi pišite i krenut ćemo u susret našim željama! Konačno sam završila studij obiteljske psihologije, trebalo je dugo i skupe lekcije u inozemstvu da bih stekla znanja koja mogu koristiti u svom životu i pomoći mnogima danas! Iskreno se nadam da će mi nova znanja pomoći da razumijem muškarce i postanem nečija sreća, nečiji biser i radost!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Trebam jednostavnog muškarca koji će me voljeti ne zbog mog izgleda, već zbog činjenice da imam ovu bla dušu u sebi!Važno mi je upoznati čovjeka s kojim ćemo imati slične snove. Ja stvarno volim sanjati. Nemam određenu sliku o muškarcu, samo sanjam koliko ćemo biti sretni jedno s drugim, kako ćemo se poštivati, dijeliti radosti i biti oslonac jedni drugima u teškim trenucima. Sanjam naš prvi susret,Jako volim putovati, meni je ovo najbolja vrsta odmora, bila sam u Njemačkoj, Italiji, Amsterdamu, Sankt Peterburgu, Sočiju i drugima. Volim šetati, volim arhitekturu i povijest, također jako želim izgraditi svoju kuću.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments