PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Imam vrlo važnu kvalitetu koja me razlikuje od ostalih, znam slušati i podržati. Ne trebaju mi ​​zlatne planine, treba mi muškarac, njegov unutarnji svijet i prave emocije. Trebam muškarca koji zna osjetiti svijet u kojem se nalazimo i primijetiti kako je lijep… čak i u malim stvarima… Ja se stvarno bavim umjetnošću i glazbom, sanjam izgraditi uspješnu karijeru i istu uspješnu obitelj u brizi i razumijevanju. Pomozite mi da to učinim!Znate li što će biti glavno pravilo u našoj kući? Spremit ću ti doručak u tvojoj majici. Nadam se da će se ovaj san ostvariti što prije. Ne smeta ti jedna majica za svoju ženu, zar ne? Da, dobro ste razumjeli, ovdje sam da pronađem ozbiljnu vezu. Nježna brižna žena koja može i zna pružiti ljubav. Volim raditi više nego pričati. Ovo vrijedi za sve što vam padne na pamet. Ako ste ga tražili, onda je vrijeme da prekinete potragu. Kada će početi naše upoznavanje?

INTERESI
Vrtlarstvo je moj omiljeni interes. Uživam imati nešto lijepo i svoje. Vrtlarstvo također ima prednosti za emocionalno i mentalno zdravlje. Uz moje fizičke prednosti uključene u kopanje po mom dvorištu. Vrtlarstvo mi pomaže da se povežem s prirodom i ciklusima rasta i propadanja.Kuhanje; Putovati; Gledanje filmova; Čitanje; Sport/tjelovježba; Glazba/sviranje instrumenata;

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Moj muškarac mora biti spreman na pozitivne promjene u svom životu. Mislim da mu nikada neće biti dosadno sa mnom. Tražim ljubaznog čovjeka velikog i velikodušnog srca. Odrasla sam i dobro razumijem da je sreća u malim svakodnevnim stvarima. Trebam da na takav način pokaže svoj odnos prema meni. Željela bih osjećati da sam voljena svake minute svog života.ja bih volila vidjeti svoj život čovjeka. Nedvosmisleno me voli svakim dijelom svog tijela, razumije, dijeli moje životne pozicije, gleda u istom smjeru sa mnom, ne podnosim izdaju i skandale. Ako je muškarac puno stariji od mene, ovo mi je samo plus. Budući da su takvi muškarci mudri s visine svojih godina, koji cijene ženu. A ja ću te uvijek čekati uz toplu ukusnu večeru, s osmijehom na licu, poljupcem i nježnim zagrljajem. Stvorit ću neviđenu udobnost i sklad u tvom životu, svaka minuta provedena sa mnom bit će raj. Radim kao dječji pedijatar, volim pomagati ljudima i nadam se da ću i ubuduće nastaviti svoj posao, ako ne, onda se u potpunosti predati svom dragom.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments