PODELITE SA PRIJATELJIMA

Ja sam ženstvena, druželjubiva, vesela, ljubazna, puna ljubavi, draga i vrlo strastvena žena. Mrzim laži i nepouzdane ljude. Također imam ugodnu osobnost. Po prirodi sam orijentirana na obitelj, susretljiva i vrlo komunikativna osoba, srdačna, vjerna, poštena i povjerljiva, inteligentna, puna ljubavi i brige po prirodi. Volim djecu i cijenim dobar smisao za humor,Među kreativnim ljudima, razumije se da je ljubav jedan od oblika umjetnosti. Kao umjetnik, uvijek sam pokušavao otkriti i naučiti sve njene oblike, ali nisam uspio u spoznaji ljubavi, iako sam cijeli život pokušavao shvatiti njenu bit. Napravivši takav korak kao što je prijavljivanje ovdje, dajem si još jednu priliku da pronađem ključ iz izvora iz kojeg svi ljudi dobivaju inspiraciju tisućama godina.

INTERESI
Smatram se ženom koja voli plesati i povremeno izlaziti, koja voli dane kod kuće gleda filmove i dobro se zabavlja, volim kuhati i raditi još neke stvari u slobodno vrijeme i mislim da je to sažetak takvih stvari pomalo normalan čak i od mene,Volim sve što je povezano s kreativnim procesom, gradnjom, uzgojem, kuhanjem, stvaranjem i inkarniranjem! Volim se brinuti o cvijeću i životinjama, u stanju sam pronaći zajednički jezik s njima. Čest sam posjetitelj galerija, izložbi, kazališta i drugih kulturnih mjesta. Obožavam sport i trudim se voditi zdrav život, u tome mi pomaže svakodnevni jogging i bavljenje jogom.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim pronaći osobu s kojom ću moći podržavati prijateljske odnose i komunikaciju.,život je tako kratak, želim pronaći jednog čovjeka koji će uvijek cijeniti ono što ima,koji nikada neće izgubiti nešto što ne mora izgubiti,Sanjam da postanem žena puna ljubavi i brige za muškarca, koji će donijeti svježinu, radost i nove emocije u moj život. Ja sam dama, koja je spremna pratiti svog muškarca u dobrim i lošim vremenima i biti mu pouzdana podrška, iskrena prijateljica i odana ljubavnica. Što želim dobiti zauzvrat? Samo želim da odnos mog muškarca prema meni bude isti kao moj. Sanjam ga, da budem iskren, mladog srca i pun poštovanja prema meni. Nikada me neće iznevjeriti, izdati ili povrijediti. I vjerujem da ću s takvom osobom moći započeti svoj život ispočetka i postati potpuno sretan!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments