PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam zgodna i slobodna djevojka sa svojim principima i interesima, jako volim svoj rad kao model i sada sam dostigla novu razinu i okušala se kao glumica! Jako sam pedantan i mrzim kasniti, možda su te osobine utjecale na moju karijeru. Kad vidim da nešto nije na mjestu, bez obzira u kakvom sam stanju bio, čak i nakon snimanja na suncu 5 sati, i dalje ću čistiti i naljutiti se na sebe da ne mogu sve ostaviti sam. mjesta dok se ne odmorim. Jednom sam zakasnio i shvatio da još uvijek neću imati vremena i jedini izlaz je da pokvarim kosu, ali da naručim taksi na motociklu, imao bih vremena, pogodite tko se užasno ošišao i odgodio snimanje za sat vremena, ali stigao na vrijeme?

INTERESI
Svaki dan mi je drugačiji, obično počinje čajem ili kavom, ali uvijek radim vježbe joge. Pokušavam učiniti nešto dobro za svoj um ili tijelo jer mrzim loše izgledati, pa radim sve što mi može pomoći da izgledam lijepo. Sanjam o krstarenju morem i putovanjima po Europi, čini mi se starim svijetom, to je nešto što bi svi trebali vidjeti, a pogotovo arhitektura. Volim sport i to ne baš često, ali redovito idem u teretanu. Volim dobru glazbu i stil glazbe ovisi o raspoloženju, a najviše volim Charlieja Putha i Sinatru. Dobar holivudski film, može mi promijeniti raspoloženje na duže vrijeme, ali volim taj osjećaj. Sanjam da svaku večer gledam filmove sa svojim budućim muškarcem. Radije koristim zdravu hranu, ali ponekad mi ne smetaju roštilji i grozna hrana poput hamburgera ili hrenovki! Stvarno volim putovati! Želim posjetiti SAD, Švedsku, Albaniju. Jesi sa mnom?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Cijeli život sam se smatrala jakom i neovisnom, mlada sam i energična, jakog karaktera, ali u posljednje vrijeme osjećam da mi treba jako jaka osoba. Čovjek koji će se brinuti za mene. Želim osjetiti tvoje snažno rame. Ovo će biti čovjek na kojeg se mogu osloniti, sama postižem sve svoje ciljeve i jaka sam izvan kuće, ali unutar zidova svog doma želim da budem ranjiva i da imam podršku i vjerujem u sebe, mislim da sam zreo je dovoljno uma i mudrog srca da me ima priliku pobijediti!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments