PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Kad se zaljubim, mogu napraviti mnoge lude romantične stvari, poput odlaska na drugi dio svijeta da vidim svoju voljenu 🙂 Mislim da sam jako romantična, prirodna i iskrena… Uvijek kažem što mislim i postoji uvijek osmijeh na mom licu. Ponekad se osjećam tužno, ali ne zadugo. Pozitivna sam, vidim svijetle boje svijeta i imam puno prijatelja! Ja sam vrlo otvorena žena! I kao i svi ovdje tražim pravu ljubav! ALI ne želim se igrati! Ne želim cijeli život pisati i pisati i pisati pisma! Ne želim imati ljubav samo na mreži tijekom svih veza! Budi spreman da me jednog dana sretneš u životu! Nadam se da ćeš ti biti taj čovjek!Moji prijatelji kažu da sam ljubazan, druželjubiv i vrlo energičan! Sa mnom je uvijek zabavno i zanimljivo! Vrlo sam pažljiva i brižna! Također, prijatelji kažu da imam zlatno srce i uvijek ću pomoći u teškoj situaciji. Ja sam vrlo pričljiva i druželjubiva žena!

INTERESI
Volim ples i u djetinjstvu sam pohađala satove plesa. Obožavam se brinuti o sebi i zato idem u fitness i vježbam. Volim aerobik. Kuhati i razmaziti bliske ljude ukusnim jelima moj je pravi hobi :)) Također volim putovanja, prirodu i životinje.Najveći hobi su mi putovanja. Volim otkriti nešto novo za sebe! Također volim stvarati ljepotu vlastitim rukama, bavim se vezom. Volim i fotografiju, jako volim slikati i pozirati fotografu!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Vjerujem da postoji MOJ JEDIN I JEDINI IDEALNI partner i da se jednog dana sretnemo… Bit ću sretan ako se to dogodi ovdje i ne za tako dugo… Vjerujem da su sretna dva vrlo različita ili vrlo slična ljudi sa možda čak i drugačijim karakterima i točkama ali su ZALJUBLJENI…Zato želim pronaći onoga u koga se oboje zaljubimo 🙂 Mislim da je idealan muškarac za mene muškarac koji me može voljeti svim srcem i samo budi sretan sa mnom.Voljela bih da moj partner bude ljubazan, inteligentan, odgovoran i da se brine o meni. Sanjam da bi moj muškarac bio pravi muškarac, postavio i ostvario svoje ciljeve – muškarac u svim njegovim oblicima. Također važne karakterne osobine su odanost, iskrenost, pristojnost i poštenje. I pokušat ću mu biti pristojan par. Pokažite mi svoj interes i neću vas tjerati da čekate.

UKOLIKO ZELITE DDOAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments