PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Lagana sam i volim učiti nove stvari, volim se smiješiti, to je način na koji sklapam nove prijatelje, ne volim puno pričati kada sretnem prijatelje, tako da osmijeh može učiniti da izgledam bolje, a ne tako ozbiljan u društvenom. Mislim da većina muškaraca želi imati dobro obrazovanu Djevojku, tako da nikad ne prestajem učiti i nadam se da ću imati nekoga tko je bolji od mene, želim naučiti nove stvari od njega, nikada vam neće biti dosadno kada živimo zajedno, učinit ću te najsretnijim čovjekom na svijetu. pa, ja sam vrlo jednostavna djevojka sa zgodnom figurom, vjerujem u sudbinu i sigurna sam da moj budući muž nije u kontinentalnoj Kini, on sigurno čita moj profil upravo sada, da, ti si ta:) nadam se da ćemo se čuti uskoro! usput vam želim reći da se moja obitelj bavi nekretninama, ja sada radim sa svojim poslom, želite li probati?

INTERESI
volim tjelovježbu, koja me održava zdravom i ne debljam se. također volim provoditi vrijeme opuštajući se, putujući, kuhajući itd.Jako volim ići u kino, ali je tako neugodno ići cu sam,a pa moram sve nove filmove gledati kod kuće! Hoćeš li ti biti taj koji će poći sa mnom? Volim i kućne dekoracije i sve sitnice koje će naš dom učiniti ugodnim i udobnim! Da nisam doktor – mislim da bih bio dizajner interijera! Volim provoditi vrijeme aktivno i ne volim dugo ostati kod kuće. Kad je ljeto volim otići na jezero i izležavati se na suncu kada zima obožavam nebo i smrznuti, svježi zrak. Također volim kuhati, gledati zanimljive filmove i samo se zabavljati sa svojim prijateljima!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
jesi li ti netko iskren, vjeran i odgovoran? ako da, onda ćeš biti moj. hehe.ali ne znam što osjećaš prema meni nakon što pročitaš moj profil? Volim vrtlarenje, ponekad pecati ribu, volim pripremati hranu, provodim vrijeme sa svojim dobrim prijateljima, posjećujem obitelj i vježbam,Volila bih upoznati nekoga tko traži partnera. Tko poštuje žene i želi ženu porijekla u svom životu! Ne treba mi superman, treba mi samo muškarac, koji će biti spreman voljeti i biti voljen! Vjerujem da dobar odnos počinje bliskim prijateljstvom, razumijevanjem i poštovanjem! U svom muškarcu želim vidjeti ljubav, dobrotu i odgovornost. Želim da bude pažljiv prema meni i iskren. Za mene će biti vrlo važna njegova iskrenost. S njim želim biti svoja, igrati se snijega, nasmijavati se i raditi sve što želimo.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments