ĐOKOVIĆ JE PROŠLOST! Odjeknula izjava prvog čoveka Australijan Opena!

3 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

Izvršni direktor Tenis Australija još jednom je rekao da nema nameru da odstupi sa dužnosti.

– Tu sam kako bih još dugo radio. Imamo mnogo planova za budućnost. Vlada Viktorije je uradila veliku stvar na destogodišnjem razvoju vrednom milijardu dolara i sada je taj ciklus kompletiran. Ono o čemu razmišljamo je šta je sledeće- rekao je Tajli.Iako ga mnogi krive za sve što se desilo u januaru u vezi sa Novakom Đokovićem, Tajli kaže da nema nameru da se vraća u prošlost.

– Fokusirani smo na ono što dolazi. Uveliko planiramo za turnir 2023. Sve što se dešavalo na turniru, biće predmet razgovora na narednom sastanku. Imamo mnogo posla kako bismo razmotrili sve kroz šta smo prošli. To je sada za nama i idemo dalje – poručio je Tajli.

ĐOKOVIĆ PUNI BATERIJE

U međuvremenu, Novak prikuplja energiju na poprilično aktivnom, ali prijatnom odmoru.

Dva puta je bio u Crnoj Gori, posetio manastir Ostrog i Budvu, ali i ckrvu Ružicu na Kalemegdanu i Hram svetog Save.Osim Pavića i Mektića, u Teniskom centru Novak nalazi se još jedan veliki prijatelj najboljeg na svetu – Vasek Pospišil koji je takođe odradio trening.

Njih trojica su i ranije razmenjivali loptice i pripremali se zajedno za turnire, a opšte je poznato da mimo terena imaju jako dobre prijateljske odnose.

Osim Pavića i Mektića, u Teniskom centru Novak nalazi se još jedan veliki prijatelj najboljeg na svetu – Vasek Pospišil koji je takođe odradio trening

Podsetimo, nedavno se u medijima pojavila izjava Novakovog biografa Danijela Mukše koji je otkrio da je Đoković rešio da se imunizuje.

Novinar “Deportes Cuatra” tvrdi da informacija nije tačna.

Navodno, Amorosa je kontaktirao ljude iz bliskog Novakovog okruženja i oni su to demantovali.

– U budućnosti može svašta da se desi, ali sada vakcinacija nije opcija – tvrdi izvor španskog novinara.

Amorosa je zanimalo i da li je Novak gledao finalni okršaj Australijan opena između Nadala i Medvedeva i odgovor je bio negativan. Srpski as, zbog svega što se dešavalo u Melburnu, nije gledao finale turnira.Podsetimo, nedavno se u medijima pojavila izjava Novakovog biografa Danijela Mukše koji je otkrio da je Đoković rešio da se imunizuje.

Novinar “Deportes Cuatra” tvrdi da informacija nije tačna.

Navodno, Amorosa je kontaktirao ljude iz bliskog Novakovog okruženja i oni su to demantovali.

– U budućnosti može svašta da se desi, ali sada vakcinacija nije opcija – tvrdi izvor španskog novinara.

Amorosa je zanimalo i da li je Novak gledao finalni okršaj Australijan opena između Nadala i Medvedeva i odgovor je bio negativan. Srpski as, zbog svega što se dešavalo u Melburnu, nije gledao finale turnira.

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

+ There are no comments

Add yours