ŠOK IZJAVA DALILE DRAGOJEVIĆ, EVO KO JE ZA NJU PRAVI MUŠKARAC: Nastao haos zbog njene izjave, ŠTA JE S NJOM?!

3 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

Rijaliti zvijezda Dalila Dragojević često je na meti korisnika društvenih mreža zbog izjava na imanju u Šimanovcima, ali i zbog onih koje je ranije izgovarala u etru.

Posljednja u nizu koja je postala viralna je ona data u rijaliti šou-programu “Parovi”, tokom razgovora sa tadašnjim emotivnim partnerom Mladenom Vuletićem.

– Ti da živiš sa nekim, rodiš dijete, nešto, i da ti tu ženu nikad ne udariš. Ma, hajde… To mi ne može reći nijedan pravi muškarac da svoju ženu nije udario nekad zbog nečega. Nikad se to nije desilo – izjavila je prije nekoliko godina Dalila.Obećao sam da ću pokušati da vratim tvoju mamu, pokušaću da to uradim. Jesam pogriješio, bio sa mnogim zadrugarkama, moj život je bio takav, volio sam žene, kafanu i kocku. Ja ne bježim od toga. Bio sam loš, ali se kajem. I da sve to izgubim zbog čega? Nikada više neće Ena doživaljavati šta je doživljavala, boriću se za nju do kraja života. Znam da me voli i da mi je izašla u susret sada kada mi je bilo teško. Ja je volim i boriću se za nju. Kruna zaslužuje da živi sa mamom i tatom, znam kako je bilo dok smo bili razdvojeni. Jedini mi je cilj da vratim svoju ženu – rekao je Janjuš, koji se skoro razveo od dugogodišnje žene.
Marko Janjušević Janjuš u rijalitiju “Zadruga 4” obratio se kćerki Kruni, kojoj je danas rođendan.

– Vidi se po njenom smijehu koliko je zlobna. Ja sam doživio strast sa njom. Što se tiče novca, ona je samoinicijativno meni davala, to 300 evra kada nisam imao dinara. Poslije mi je prebacivala, ja sam vratio. Na mene nije potrošila ni 150 evra. Ne znam da li je jednom, dva puta platila nešto. Na poligraf mogu da idem samo ako bude jedno pitanje, da li je sve što govorim istina – govorio je Janjuš.

Glumica Nataša Janjić objavila je na Instagramu prelijepu sliku na kojoj je sa suprugom Nenadom Medančićem i sinom Tonijem. Na slici ona i muž drže sredstva za dezinfekciju, a dječak košarkašku loptu. Tata mu je licem prekrio ruku kako bi zaštitili njegov indentitet.

Glumica Nataša Janjić dobila je čudan komentar jer na slikama ne pokazuje lice svog djeteta. Pažnju je privukla reakcija žene koja je prati na Instagramu, ali i njen odgovor.

balasevizam.novi.ba

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

+ There are no comments

Add yours