PODELITE SA PRIJATELJIMA

Njih dve su gotovo kao najbolje prijateljice, o čemu svedoče i prethodne objave koje je voditeljka postavljala na društvene mreže.

Svekrva Đorđa Đokovića, odnosno majka njegove devojke Saške Veselinov, a potencijalno buduća svekrva, prava je dama, koju javnost do sada nije imala prilike da upozna.

Brat Novaka Đokovića i atraktivna voditeljka zabavljaju se nešto više od godinu dana i čini se da je njihova veza skladna, ali nisu poznati svi detalji i da li je Đorđe upoznao majku svoje devojke.Ipak, ako se nešto može zaključiti nakon što je Saška objavila fotografiju svoje majke, to je da je ona njena kopija, te da je lepotu nasledila upravo od nje. Njih dve su gotovo kao najbolje prijateljice, o čemu svedoče i prethodne objave koje je voditeljka postavljala na društvene mreže.

S druge strane, Saška je nedavno jednom prilikom rekla u intervjuu za domaće medije, da je upoznala porodicu Đoković, te da su je lepo prihvatili, a kako je porodica Saške Veselinov prihvatila njenog dečka, za sada je misterija, ali mnogi, takođe, smatraju da nema razloga da ne prihvate vaspitanog momka kakav je Đorđe.Zgodna manekenka, voditeljka i influenserka ne odvaja se od Đorđa Đokovića, sa kojim je nedavno počela zajednički život, a draga je i ostalim članovima njegove porodice. Ona je Đokovićima pružila bezrezervnu podršku tokom nedavnih problema u Australiji.

Ona je sada na svom Instagram profilu podelila i kako njeni roditelji izgledaju.

– Došli mi mama i tata – pohvalila se na jednoj fotografiji.

A oni su, kao što vidimo, mladi ne samo telom, već i duhom. Reklo bi se da vole da se zabavljaju i vesele.Ona je sada na svom Instagram profilu podelila i kako njeni roditelji izgledaju.

– Došli mi mama i tata – pohvalila se na jednoj fotografiji.

A oni su, kao što vidimo, mladi ne samo telom, već i duhom. Reklo bi se da vole da se zabavljaju i vesele.Đorđe i Saška su zajedno oko godinu dana, ali su do sada uspešno uspevali da svoju privatnost sačuvaju za sebe.

Sašku, koja radi kao voditeljka na jednoj sportskoj televiziji, šira javnost je upoznala 2017. godine kada je izabrana za prvu pratilju Mis YU takmičenja.

Ponovo je došla u žižu javnosti kada se pojavila na skupu podrške Novaku Đokoviću ispred Skupštine, a potom se oglasila snažnom porukom na Instagramu.

espresso.co.rs

Facebook Comments