PODELITE SA PRIJATELJIMA

Osoba koja stoji iza svega joj je najbliža, a ovakvu podvalu niko ne bi oprostio.
Kirat Asi, 44-godišnjakinja iz Londona počela je da se dopisuje s jednim muškarcem 2009. godine. Sve je počelo tako što je na Fejsbuku dobila poruku od bivšeg dečka svoje sestrične koji tražio savet kako da obnovi vezu s njom.

Postali su sve bliži, dopisivali su se pet meseci, a onda je on preminuo. Sestrična joj je tada dala i-mejl adresu njegovog navodnog brata Bobija da mu izrazi saučešće.

Kasnije su razmenili i profile na društvenim mrežama. Bobi je bio lekar koji živi u Australiji, a on i Asi brzo su se zaljubili jedno u drugo. Komunicirali su svakodnevno i stalno dogovarali prvi susret uživo, ali svaki put bi nešto iskrslo – s Bobijeve strane.Jednom je čak rekao da je imao srčani udar i da je završio u bolnici, a kad god bi ga Kirat detaljnije ispitivala o njegovom životu i razlozima zbog kojih nikako ne mogu da se vide uživo, on bi počeo da preti samoubistvom. Godine su prolazile i koliko god je Kirat odgovarala njegova pažnja i razgovori, odlučila je da unajmi privatnog detektiva kako bi otkrila nešto više o njemu.

Istraga je trajala mesecima, bilo je uključeno mnoštvo svedoka, čak i muškarac kojem su ukradene fotografije i ceo identitet. Bobi zaista postoji, ali nije on bio iza tastature i dopisivao se godinama s Kirat, već je to bila jedna osoba iz njene blizine…

Detektivi su je šokirali kada su otkrili da je sve ovo radila njena sestrična.

“Ovo je uticalo na moje zdravlje, porodicu, prijatelje, društveni život, karijeru… Uništila mi je život i uzela u nepovrat deset godina”, kaže Kirat.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

Facebook Comments