PODELITE SA PRIJATELJIMA

Koja će da se uda za muškarca punog ljubavi i vrline? Pa svaka, poručuje im Milica

Ako već na sav glas vičete da je muž glava, i u braku je kao Isus a žena Crkva, onda ta glava mora biti staložena i mudra, puna ljubavi i strpljenja, a ne krezuba i pijana, plahovita i neverna.

Ovako je, između ostalog, jedna Milica odgovorila muškarcima čiji su je komentari o ženama koje “jure karijeru i neće da se udaju”, doveli do ludila.

Da li su žene zaista postale takve ili su se u stvari muškarci iskvarili? Milica veruje da je pre u pitanju ovo drugo. Kada je, kaže, otišla na profil samo jednog muškarca koji kuka kako ne može da nađe ženu, imala je šta i da vidi – slike bez majice uz flaše piva i čaše raznih pića, slike golih žena…

– Кrajnje uzoran “muž za biti”, koji je sablažnjen ženskim rodom danas, a da ponudi od sebe toj istoj ženi ima samo lošu jetru, mnogo priče o pijanim noćima i malo koji zub u glavi. Dakle, takav nedoklepan primer našao je celom ženskom rodu da nalazi manu i da proziva ceo srpski ženski svet. Pre nego zakukate na ženu ili žene, dragi moji hrišćani Srbi pravoslavci, svoje grehe da ispravite. Nema te koja bi se udala (ili ih je malo) za pijanca, kockara, ženskaroša i ljudsku bedu. Nema više tih koji će da daju maksimum a da ih ti ne udostojiš kupatilom u kući. I znate šta, ne treba da ih bude. Postoji minimum dostojanstva koje žena treba da ima kada bira muža – poručuje ona u svom postu na Fejsbuku.

A šta vi mislite, u kome je problem? Napišite nam u komentarima.

IZVOR:(Telegraf.rs)

Facebook Comments