PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
smiješan sam. nasmijana, lagana) najbitnija mi je kvaliteta da sam simpatična osoba i odgovorna! mnogi moji prijatelji kažu da je sa mnom lako, a ja znam biti prijatelj! Od djetinjstva sam pomagala majci i baki u kuhanju i stvaranju udobnosti u obitelji, ne mogu reći da sam dosta domaća cura, cura sam s malo bibera ha ha jako mi je važno imati udobnost u kući, budući da je kuća tvrđava u kojoj se možemo opustiti i biti ono što zaista jesmo ) Volim kuhati i poznavati različite kulture i hranu) Ja sam djevojka koja će vam donijeti romantičan doručak u krevet i pripremiti iznenađenja) Smatram se nježnom, ali strastvenom i romantičnom! I dalje vjerujem u ljubav na prvi pogled., u srcu držim vjeru u ljubav i želim je podijeliti s vama.

INTERESI
Volim roštilj, večeru na rijeci, kupanje u bazenu, jahanje konja, gledanje nogometa, kampiranje, ići u restorane da naučim novi recept, aerobik i ples.Ja sam iskrena i privržena srca puna ljubavi. Volim se smiješiti i spreman sam podijeliti. Odgovoran sam, emocionalno stabilan, lagodan, vrijedan povjerenja s pozitivnim stavom mogu učiniti. Vrlo romantično i predano. Ja sam otvorenog uma i ne uzimam ljubav zdravo za gotovo.

Interesi: Putovanja, Plivanje, Pisanje (rad na vlastitom serijalu knjiga – romane koje planiram objaviti), More i ocean, Filmovi, Fotografija, Priroda i Na otvorenom, Odlazak u kino, Slušanje glazbe, Knjige, Ples, Učenje novih stvari. Uživat ću u svakoj minuti pored svog voljenog muškarca!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim dobro srce, odano, pošteno i koje cijeni prijateljstvo i ljubav, smisao za humor, mirnu prirodu
Život je ocean i volio bih upoznati cjeloživotnog partnera da plovi i uživa sa mnom. Svečano se zavjetujem da ću te vjerno voljeti, podržavati te, pružati ti ljubav svaki dan i dodirivati ​​te kao nitko drugi. Želim biti s muškarcem koji će me jako voljeti, činiti svojom posebnom i jedinom ženom.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments