PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam vesela i aktivna osoba. Ne mogu zamisliti svoj život bez pokreta. Trudim se ne izgubiti nijedan trenutak u životu i živjeti punim životom. Studiram ekonomiju na sveučilištu, a u slobodno vrijeme uglavnom radim kao model, sudjelujem u raznim emisijama i snimam serije.
Imam vrlo odanu osobnost, ali to ne poništava moju divlju strast i želju. Ja sam brižna, ljubazna, poštena i odana žena. Ako mi daš ljubav, onda se ja potpuno predajem svome tebi. Otvorena sam za nove stvari. Želim eksperimentirati.
Ne odgovaram na standardne poruke “cao”. Ako je jedino što možete smisliti standardna poruka, onda se vjerojatno ne podudaramo.

INTERESI
Zanimaju me knjige, plivanje, jako volim slušati glazbu i kuhati. Od djetinjstva se bavim pjevanjem i crtanjem, tako da će se u našoj kući uvijek čuti pjevanje i uvijek će biti ukusna i zdrava večera. Volite li zdravu hranu?
Inteligentna, ženstvena, orijentirana na obitelj, brižna.
Volim glazbu, čitanje, učenje stranih jezika i zapravo uživam uvijek naučiti nešto novo. Veliki ljubitelj životinja 🙂
Zanima me slikanje i bavljenje sportom. U slobodno vrijeme volim se sastajati i s prijateljima, posjećivati ​​izložbe ili jednostavno ići u kino. Zaista sam strastven u putovanjima.

Volio bih upoznati ozbiljnog, inteligentnog, pouzdanog muškarca. Netko tko se zalaže za svoje riječi i tko ih može dokazati djelima. Muškarac kojeg bih voljela i za kojeg bih se brinula 🙂 Dobar engleski je obavezan))

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim muškarca koji me može prihvatiti takvu kakva jesam. Želim da muškarac prihvati moju strast i brigu. Također mi je jako važno da je čovjek prema meni iskren i iskren. Ti si takav čovjek, zar ne?
Umjetnički, duhovit/duhoviti, intelektualan/pametan, romantičan, samouvjeren, osjećajan/njegujući/ljubavi, ozbiljan/odgovoran, duhovan, tvrdoglav, pričljiv
Tražim aktivnog, samouvjerenog muškarca koji je pouzdan, podržava i zna kako se ponašati prema ženi. Trebao bi imati dobar smisao za humor i veliko, ljubazno srce.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments