PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Ja sam od onih koji uvijek otkrivaju nešto novo i uvijek s glavom uranjaju u svijet avanture! Pa, počnimo s mojim slobodnim vremenom… Volim čitati zanimljive knjige, gledati dobre filmove i šetati parkom sa svojim bliskim prijateljima. A sport mi je postao toliko velika strast da ne mogu zamisliti svoj život bez njega. Stalno idem u teretanu kako bih tvoje tijelo držao u formi. A trčanje mi je najdostupniji sport, samo treba prijeći kućni prag i trčati u parku, a najbolji lijek za depresiju mi ​​je vožnja biciklom. Također, jako volim plesati, jer mi je to hobi od djetinjstva. U plesu se otvaram, osjećam glazbu, zabavljam se i mogu razveseliti druge ljude. Vikendom pokušavam s obitelji i prijateljima posjetiti neka zanimljiva mjesta. Na primjer,
Moj najveći doprinos životu je moja sposobnost crtanja. Volim crtati od djetinjstva. Sretan život treba crtati laganim pokretima – samo tako se može uhvatiti ljepota nedokučivih osjećaja. Sport je vrlo važan dio mog života! Stoga treniram u teretani barem 4 puta tjedno. I jogging ujutro, biciklizam, skijanje, badbinton itd. A također, volim sve fotografirati, jer u svemu vidim samo ljepotu! Svaki udarac primam s dušom. U slobodno vrijeme volim čitati informativne knjige, gledati dobre filmove, ali najviše od svega volim slušati glazbu. Volim drugačiju glazbu koja me opušta i motivira na nešto. I općenito, dani bi mi trebali proći tako da se prije spavanja mogu osvrnuti na svoj dan i reći: “Dan mi je bio super, jer sam sve napravio kako treba.”

Licni Opis
Znam da je došlo moje vrijeme jer je moje srce puno strasti i ljubavi! Naći ćete me kao ženu punu ljubavi, razigranu, brižnu, odanu i punu razumijevanja koja će čuti vaše želje i podijeliti s vama najintimnije tajne. Ali sada mi je najveća želja upoznati muškarca svojih snova i učiniti ga najsretnijim čovjekom na svijetu!Moja najbolja osobina je da sam vrlo privlačna, draga, nježna, puna ljubavi, brižna i otvorena dama. Volim biti optimist da uvijek budem sunčan i ugodan! Volim se probuditi ujutro i dočekati novi dan s osmijehom i srećom na licu! Nikada ne odustajem lako, jer vjerujem da u ovom životu nema nerješivih situacija, sve je moguće i sve je samo u našim rukama, gdje točno znamo što želimo! Ja znam svoju svrhu boravka na ovoj stranici, a vi?

Tražim
Uvijek ću podržati svog muškarca i paziti na njegove interese i želje. Tražim pametnu, ljubaznu, pouzdanu, pravednu, poštenu i odanu osobu koja se zna ponašati prema dami i ima jake obiteljske vrijednosti. Koji se ne boji poduzeti ozbiljne korake u životu i ne igra igrice, već sanja o pravoj, prekrasnoj obitelji utemeljenoj na ljubavi i poštovanju.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments