PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Ja sam svrsishodna žena koja zna što želi od života i radi samo ono što voli kako bi doživjela što više svijetlih trenutaka u ovom prekrasnom svijetu. Vodim zdrav način života i nemam loših navika. Idem redovito u teretanu, a kako bih svoje tijelo održavala u formi i tonusu, fitness i joga su mi najbolji izbor. Joga i fitness pomažu mi da se osjećam ne samo zdravo, već i energično i ženstveno. Osim sporta, volim duge šetnje na svježem zraku u parku ili u velikom gradu. Također, pohađam razne tečajeve i predavanja kako bih se razvijao, usavršavao i naučio nešto novo za sebe. Osim toga, moja najveća strast su putovanja, pa mi je san vidjeti cijeli svijet. Posjetio sam više od 35 zemalja, ali moji planovi su posjetiti što više drugih zemalja i vidjeti puno novih stvari. Putujući,Ja sam od onih koji uvijek otkrivaju nešto novo i uvijek s glavom uranjaju u svijet avanture! Pa, počnimo s mojim slobodnim vremenom… Volim čitati zanimljive knjige, gledati dobre filmove i šetati parkom sa svojim bliskim prijateljima. A sport mi je postao toliko velika strast da ne mogu zamisliti svoj život bez njega. Stalno idem u teretanu kako bih tvoje tijelo držao u formi. A trčanje mi je najdostupniji sport, samo treba prijeći kućni prag i trčati u parku, a najbolji lijek za depresiju mi ​​je vožnja bicikla. Također, jako volim plesati, jer mi je to hobi od djetinjstva. U plesu se otvaram, osjećam glazbu, zabavljam se i mogu razveseliti druge ljude. Vikendom pokušavam s obitelji i prijateljima posjetiti neka zanimljiva mjesta. Na primjer,

Self Description
Život prihvaćam kao najveći dar i želim ga živjeti najbolje što mogu. Ja sam obrazovana dama, imam mnogo pozitivnih osobina, kao što su ljubaznost, suosjećanje i pomoć ljudima koji su mi bliski. Vesela sam, druželjubiva, pozitivna i uživam u svakom novom danu! Ja mogu izraziti svoje emocije, ne bojim se svoje strasti i ljubavi, i naravno, lako mogu izluditi svog voljenog muškarca, ali sve će to ovisiti samo o velikim osjećajima i iskrenim odnosima između nas.Znam da je došlo moje vrijeme jer je moje srce puno strasti i ljubavi! Naći ćete me kao ženu punu ljubavi, razigranu, brižnu, odanu i punu razumijevanja koja će čuti vaše želje i podijeliti s vama najintimnije tajne. Ali sada mi je najveća želja upoznati muškarca svojih snova i učiniti ga najsretnijim čovjekom na svijetu!

Tražim
Želim upoznati čovjeka koji će shvatiti da smo sretna obitelj i s njim će ići samo naprijed. Sanjam o susretu s osobom s kojom će biti obostrano ugodno, zanimljivo, au isto vrijeme ćemo ostati svoji. Toplina, nježnost, poštovanje, čini mi se, ključ su snažne i duge veze koja će biti ispunjena našom međusobnom ljubavlju s vama.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments