PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
O sebi mogu reći da sam vrlo iskrena i privržena djevojka. Imam otvoreno srce i sada je moje srce posebno otvoreno za ljubav. Dobar sam u suosjećanju i brizi za druge. Smisao mog života je ljubav. Ljubav prema svemu. Spremna sam ispuniti svoju žensku ulogu u životu svog muškarca i biti mu vjerna pratilja.Ja sam poštena dama i ne želim gubiti vaše vrijeme. Vjerujem u Boga i vjerujem da za svakoga od nas postoji idealan par, postoji osoba koja bi nam trebala biti srodna duša. Trenutno sam u potrazi za takvim čovjekom. Vjerujem u kemiju i ljubav. Ovo je divna čarolija koju nam je Bog nagradio. Shvativši to, želim svoju neizmjernu ljubav i pažnju podijeliti s osobom koja to zaslužuje. Molite za ovo i siguran sam da će moje riječi dirnuti vaše srce, um i dušu. Želim da tvoje srce dirnu moje riječi i da osjetiš moju kemiju.

INTERESI
Puno sam čitao kako bih razumio razloge ljudskih postupaka. Jako volim promatrati međuljudske odnose. Kako se gradi prijateljstvo i razvijaju ljubavni odnosi. Psihologija me jako zanima. Također jako volim sve što je vezano za ljudsko zdravlje, prije svega, prehrana je ono što sada detaljnije proučavam. I naravno da jako volim sport.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Za mene je ljubav lijep cvijet koji raste u duši čovjeka. Zaista želim iskreno i od srca jednom zauvijek upoznati ljubav. Da, ja sam žena koja vjeruje u to. U meni je puno nježnosti koju želim dati svom muškarcu. Imam puno ljubavi i brige. Nestrpljivo je ići, ali želim ga dati najvrednijem čovjeku, čovjeku s kojim ćemo imati zajedničke osjećaje, razumijevanje, povjerenje, strast. Treba mi jako malo da budem sretan.Što tražim u muškarcu? Ovo je cjeloživotna rasprava. Pronalazimo nova pitanja i tražimo odgovore na njih. Nedavno sam pročitao knjigu Pet ljubavnih jezika Garyja Chapmana. Uz vaše dopuštenje, citirat ću ih. 1) Riječi 2) Vrijeme, 3) Pomoć, 4) Darovi i 5) Dodiri. Ako o svojoj ljubavi govorim na tebi nerazumljivom jeziku, onda će ti moja ljubav ostati nerazumljiva. Želim vam prenijeti svoju ljubav na jeziku koji vam je blizak i razumljiv. Želim da jedni drugima poželimo sve najbolje. Volim svoj život i želim uživati ​​u njemu sa svojim muškarcem.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments