PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Samo živi život i nikad ne odustaj! Pokušavam uživati ​​u životu u svim njegovim oblicima. Mislim da, ponekad se nešto dogodi, ali život je ionako lijep, zar ne? Volim putovanja iako to ne radim onoliko koliko bih želio. Osjećam se kao da sam rođen u krivom dijelu svijeta, mislim na hladne snježne zime? hajde, treba mi ljeto za cijelu godinu. Pa dobro, imaš što imaš. Ponekad mi ljudi kažu da imam čudan smisao za humor. Valjda su u pravu! Na neki način, u svakom slučaju, to nije na meni da odlučujem jer ja dobivam sve svoje šale. Moram napomenuti – volim visoke potpetice, skoro sve moje cipele su na štikle. Da, znam da sam već visoka, ali, hej, koga briga? Znam da ne

INTERESI
Sport, putovanja, strani jezici i kulture, samousavršavanje,Volim veliki tenis, fotografirati, prirodu, životinje, aute… ići u teretanu.. kuhati i više ću reći slovima!Ja sam ljubazna, nježna djevojka koja želi upoznati svog posebnog momka i izgraditi sretnu i snažnu vezu. Ja sam kreativna i inteligentna osoba, s kojom je vrlo ugodno razgovarati. Imam izvrstan smisao za humor, ali znam kada se treba smijati, a kada biti ozbiljan. Uživam u jednostavnim stvarima u životu. Ja sam strastvena djevojka koja je vrlo pažljiva prema svom partneru. Znam kako se ponašam prema tebi 😉 Zauvijek ću te oduševiti ljubavnom toplinom i humorom.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Društveni je i otvoren, zabavan i pustolovan, orijentiran na obitelj i brižan. Bilo bi sjajno kada ćemo dijeliti puno zajedničkih interesa, vjerujem da je jako važno imati mnogo zajedničkih interesa. Razmjena emocija – To je još jedno važno razmišljanje koje želim vidjeti kod svog budućeg partnera. Bolje je dati nego uzeti – govori o njemu. Nadam se da ću ovu pronaći na ovoj stranici za upoznavanje!Puno čitam, vozim bicikl, igram golf i idem u teretanu. Volim putovati i učiti nove stvari. Želim probati sve u ovom životu. Cijenim svaki trenutak svog života i trudim se da ga provedem s koristi. Siguran sam da ćemo ti i ja imati mnogo zajedničkih interesa.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments