PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi

Ja sam osoba koja ne voli mirno sjediti! Putovanje za mene nije samo odmor, već način da istražim svijet, napunim se novim emocijama i proširim horizonte. Volim istraživati ​​različite kulture, isprobavati nacionalnu kuhinju i diviti se ljepoti prirode. Ali u svojoj profesiji stomatologa ne stojim na mjestu. Stalno učim, pratim novosti u stomatologiji i sudjelujem na konferencijama. Sport je moj ispušni ventil. To mi daje energiju i samopouzdanje. Volim trčati, plivati, baviti se jogom. Život je beskonačan tok novih prilika i ja ih želim maksimalno iskoristiti!Ples je moja strast, nudi vrata za oslobađanje emocija i uživanje u svakom prolaznom trenutku. Uranjanje u knjige i istraživanje novih destinacija okrepljuje me, dok otkrivaju zadivljujuće svjetove koji čekaju da budu otkriveni. Umijeće kuhanja zauzima posebno mjesto u mom srcu; Užitak je izrađivati ​​ukusna jela za svoje najdraže, posebno crpeći inspiraciju s putovanja.

Licni Opis

Ja sam dama koja vjeruje u dobrotu i nježnost. Vjerujem da te kvalitete čine svijet boljim mjestom. Sretna sam što sam žena, volim razvijati ženstvenost u sebi, trudim se biti graciozna, elegantna, nježna. U mojoj duši ima puno ljubavi i suosjećanja, želim dati toplinu i radost svima koji me okružuju. Moje zanimanje je stomatolog. Volim svoj posao, pomagati ljudima da postanu ljepši i zdraviji. Važno mi je u ordinaciji stvoriti atmosferu smirenosti i povjerenja kako bi se svaki pacijent osjećao ugodno i sigurno. Vjerujem da su ljepota i zdravlje usko povezani i sretan sam što sam dio ovog prekrasnog procesa!Jako sam ponosan na svoju domovinu, njegujući njenu ljepotu i raznolikost, ali jednako me privlači istraživanje novih kultura i tradicija kroz putovanja. Ukrašavanje tijela tetovažama moj je način umjetničkog izražavanja, a svaka od njih ima svoj značaj i priču. Volontiranje je kamen temeljac mog postojanja; Nalazim ispunjenje u vraćanju društvu i pomaganju onima kojima je to potrebno. Otvorena srca prihvaćam nove avanture i tražim partnera koji dijeli moju želju za životom i nestrpljiv je krenuti sa mnom na ovo uzbudljivo putovanje.

Tražim

Sanjam o pravoj ljubavi, onoj koja može zagrijati dušu i natjerati srce da brže kuca. Želim upoznati hrabrog, inteligentnog, dobrog čovjeka s kojim mogu podijeliti sve svoje radosti i tuge. Spremna sam dati svoju ljubav, nježnost, brigu i radost. Želim uživati ​​u svakom trenutku provedenom zajedno, osjetiti njegovu toplinu pored sebe, dijeliti svoje snove, radovati se uspjesima. Neka naša ljubav bude jaka poput granita i nježna poput cvijeta. Čekam te, voljena moja, i vjerujem da ćemo se sresti!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments