PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Vjerujete li da su sve žene vještice? Za druge ne mogu garantirati, ali što se mene tiče, ja sam mala čarolija. Mogu dočarati senzualnu i svijetlu ljubav koja će se pamtiti dugi niz godina! Sanjam veliku obitelj. Sigurna sam da ću biti dobra majka i nježna vjerna supruga. Imam puno hobija i puno posla. Ali otvorena sam za novu ljubav, zanimljivu komunikaciju i nove eksperimente!Ja sam draga djevojka s obećavajućom nadom da ću postati voljena i vrlo brižna supruga. Jako sam pažljiva i svom čovjeku mogu puno dati! Zato se spremi za goruću ljubav i brigu od mene draga! Možda ti se činim preslatkim: uvijek se smijem prema svima, lijepa, pristojna, ali iza svih tih slatkih stvari krije se bogat, dubok unutarnji svijet. Vrlo sam optimističan i uvijek spreman na kompromis. Volim i odan sam, i volim pomagati ljudima. Vjerujem u dobrotu i uvijek nastojim u ljudima pronaći samo dobro i vjerujem da ću ovdje upoznati vrijednog čovjeka. Bit će mi drago da ne prestanete, samo čitajući par riječi o meni, nadam se da ćete me željeti što bliže upoznati.

INTERESI
U svakom slučaju danas mogu uživati ​​u plesu. To mi je najveći hobi! U tim sam trenucima pun energije i sreće. Osjećam da mogu plesati bez prestanka. Osjećam se kao profesionalni plesač. Naravno da nije istina!)) Ali želim vjerovati u to!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Vrlo je lako slomiti moje srce. Dakle, želim da moj muškarac bude vrlo nježan prema meni. Želim se osjećati malom i apsolutno nebranjenom djevojkom u njegovom zagrljaju. Želim se probuditi ujutro osjećajući njegove slatke poljupce i zaspati osjećajući njegov meki dodir. Moj muškarac će uvijek osjećati koliko ga trebam i volim. Volim svoj odnos obogatiti otvorenošću, odanošću, pravom brigom i iskrenošću.Nemam jasan ideal muškarca. Glavna stvar je da je iskren i otvoren. Želim mu biti oslonac u radosti i tuzi. Želim ga voljeti takvog kakav jest. Trebam muškarca koji će postati moja srodna duša, moja ljubav, moja strast i poput zraka koji mi treba svaki dan i svaki trenutak. Nadam se da ćemo se razumjeti i poštovati, i da nikada nećemo lagati jedni druge.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments