PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Mogu biti tvoja sonata ljubavi i tvoj najbolji partner! Mogu ti odsvirati najromantičniju ljubavnu melodiju na klaviru, voliš li žene koje znaju svirati klavir? Moji prijatelji me uspoređuju s blagim povjetarcem pomiješanim s toplim suncem, jer sam jednako mekan, nježan i veseo. I ja sam romantična osoba koja vjeruje u čuda. A najveće čudo na Zemlji za mene je ljubav, naravno, a ja sam došao ovdje pronaći svoju ljubav! Moj san je uspjeti u svom polju. Danas imam par prilika za rad u inozemstvu. Ali ne želim biti sam u novom za mene području. Također želim da znate da ja volontiram. Pomažem ljudima u ovom teškom trenutku za moju zemlju. Ovo nije samo hobi, već i velika odgovornost! Mogu dokazati da sam uistinu posvećena i ozbiljna osoba. A sada želim pronaći svog vjernog i voljenog muškarca, i spreman sam učiniti sve što ovisi o meni! Vjerujem da je ovo najbolja stranica za upoznavanje za nas!

INTERESI
Kuhanje, putovanja, ples, gledanje filmova, čitanje, sport, vježbanje.Ja sam sretna i društvena žena. Također sam iskrena, otvorena, ljubazna. Volim život i trudim se živjeti punim plućima. Volim otkriti nešto novo za sebe. Ne bojim se nikakvih poteškoća. Uvijek nastojim ostvariti sve ciljeve. Sada mi je glavni cilj upoznati se sa svojim ljubavnikom i izgraditi jake i lijepe veze s njim. Nisam zahtjevna osoba, a najvažnije mi je da upoznam svoju ljubav. Želim upoznati svoju ljubav na stranici za upoznavanje. I. Vjerujem da slobodni muškarci traže iskrenu i pravu ljubav.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Pravi muškarac za mene je netko tko me nikada neće povrijediti. Netko tko nikada neće vikati na mene niti se pomaknuti podići će mi ruku. Ja sam jaka žena, ali želim se osjećati kao djevojčica. Sanjam muškarca koji će me poljubiti bez razloga. Koji će mi uvijek biti vrući.. Sanjam nekoga tko shvaća da sam JA JEDNA žena koja mu treba. Želim upoznati ozbiljnu i hrabru osobu koja sjedi ne bojeći se kontakta licem u lice. Ti si?? Vjerujem da je ovo najbolja stranica za upoznavanje za nas!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments