PODELITE SA PRIJATELJIMA

Neobična djevojka s neobičnim imenom))) Hej svima !!! zovem se Vitalia) prijatelji me zovu “V”) mala napomena – ne zovu se svaka djevojka u Ukrajini Natalija)) haha ​​najpopularnije pitanje koje sam dobio ovdje je . .. zašto si došao ovamo? da budem iskren, sve je počelo kao avantura – da vidim što bi mi ovo moglo donijeti) onda sam upoznao neke lijepe ljude ovdje – stekao neke prijatelje … pa nastavite gledati što još ova stranica može ponuditi) ja ne eliminiram šanse da ovdje bih mogao naći svog Mister Right)) tko zna, zar ne?) ako naučim nešto iz prošlosti – je li da ne možemo sve predvidjeti… “život je kao kutija čokolade”)) što je s tobom?)) zašto? jesi li došao ovdje?)))Ja sam topla i brižna osoba. Nadam se da ćemo se upoznati i vidjeti da sam kreativna osoba. Ja sam lijepa, poštena i bistra djevojka. Vrlo sam osjetljiva, talentirana i originalna. Imam dobro razvijen osjećaj za ukus i stil. Moja mašta mi pomaže da percipiram svijet. Želja za opažanjem svijeta, želja za stvaranjem i želja za ljubavlju – to su sastavnice mog života. Nikad ne znaš što će se dogoditi u sljedećoj sekundi, pa ću samo uživati ​​u ovom trenutku koliko god mogu. Moj unutarnji svijet je vrlo šaren. Želiš li čuti kako zvuči moja duša?

INTERESI
Među mojim hobijima su putovanja, ronjenje, jahanje konja, filmovi, čitanje i pjevanje pod tušem)) želiš li napraviti duet sa mnom?)) svejedno – ako imaš pitanja – rado ću ti odgovoriti u razgovoru ili pismu) zabavite se i sretno u svemu što tražite) V)

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Jasno je da tražim muškarca…ali želim biti s MUŠKARCA, koji zna što želi, i što je najvažnije, kako se ponašati prema svojoj ženi. Samo me voli i voljet ću ti uzvratiti… JA NISAM LJUBITELJ PISANJA BESKONAČNE KOLIČINE PISMA – I ZAISTA VJERUJEM DA SAMO PRAVI SUSRET MOŽE POKAZATI TKO SMO I ŠTA SMO) PA VAS MOGU POZIVATI NA ŠALICA KAVE U MOJOJ OMILJENOJ KAFINI???)))Onaj koji je u stanju razumjeti i podržati u teškoj situaciji. Čovjek, koji ima smisao za humor i inteligentan. Moj muškarac bi trebao biti pravi džentlmen. Trebam muškarca, koji može podržati ženu, koji voli i postiže svoje ciljeve. Njegov glavni prioritet je obitelj.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments