PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Kažu: “Lako je govoriti o drugima, ali je teško opisati sebe.” Nisam ohol pa neće biti lako reći koliko sam dobar. Ali ipak hoću. Dakle, ja sam inteligentan zahvaljujući svojoj okolini i roditeljima koji su uvijek bili vrlo svjesni mog obrazovanja. Živjeli smo jako siromašno, ali roditelji su mi uvijek pokušavali pružiti sve najbolje. Ja sam optimistična djevojka i uvijek mi je osmijeh na licu i sunce u srcu. Ako tražite slatku, pozitivnu, odgojenu, slatku, strastvenu, aktivnu damu. To sam ja! To je ono što trebate i tražite. Mlada sam i zrela u svojim godinama i želim obitelj. Želim muškarca koji voli i Dat ću svu svoju ljubav i svoje duboke i jasne osjećaje. Vrlo sam prijateljski raspoložen i dobar s djecom. Volim životinje.

INTERESI
Imam zajedničke interese, ništa neobično. Mnoge stvari me raduju i donose užitak. Susret s prijateljima, šetnja parkovima, večera, odlazak u kazalište ili kino, posjet muzeju, čitanje. Sve su to stvari koje volim. Volim različite vrste glazbe i različite vrste hrane. Kao što sam već rekla, optimistična sam djevojka, pa uživam u svakom danu života.Drago mi je što sam se okušao na ovoj novoj stranici za upoznavanje. Ako vas zanima moje ime, pročitajte ga. Ja sam namjeran, pametan. Završio sam visoko obrazovanje. Za sada pokušavam naučiti španjolski. Moja omiljena glazba je Deep House, a također volim slušati klasičnu operu i gledati balet. Fizičke stvari koje najviše volim su fitness i joga, radim to često. Za deset godina želio bih imati snažnu obitelj s djecom i živjeti sretno negdje izvan velikog grada, plan je jednostavan

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Svi ljudi trebaju srodnu dušu, partnera. Svaka žena treba muškarca da bude uz nju. I ja. Ne mogu reći ništa o čovjeku kojeg tražim. Želim se osjećati ugodno s njim, želim se osjećati sigurno s njim. Hm mislim da je moj budući muškarac i ljubav on moje snažno rame,moj oslonac i moj partner u zločinu.Mi smo najbolji prijatelji i ljubavnici.Nikad ne krijemo nešto jedno od drugog,poštivamo i dajemo ljubav jedno drugome,to je ono što ja trebaš! Znam da si ovdje. Javi mi uskoro!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments