PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Kažu da minuta smijeha produžuje život za 5 minuta. Što da kažem. Možda ću živjeti zauvijek. Svi koji me poznaju sigurni su da sam neizlječivi optimist. Valjda su u pravu. Zaista mislim da je osmijeh najbolji dragulj žene. Također sam sigurna da nam optimizam uvelike olakšava život. Zato ako upadnem u nevolje na koje ne mogu utjecati. Trudim se ne uzrujati se i ne pasti u depresiju. Vjerujem da je sve Božja volja i što god da se dogodi u našem životu trebamo imati na umu da ništa nije vječno. Koliko god kiša bila jaka, prije ili kasnije će joj doći kraj.

INTERESI
Jako sam aktivna žena i naravno imam puno hobija. Glavni od njih su slikarstvo i kiparstvo, a ja se ovim volim baviti jer je to moje zanimanje. Obožavam životinje i imam kućne ljubimce, volim se brinuti o njima i moji ljubimci su članovi moje obitelji. Uvijek pomažem ne samo svojim ljubimcima nego pomažem i drugim kućnim ljubimcima. Hranim ih i pomažem im tražiti dom. Volim i kuhati. Voljela bih skuhati za svog voljenog muškarca sve što želi. Za mene to nije posao – to mi je zadovoljstvo. Volim šiti, opušta mi dušu. I naravno da volim putovanja. Puno sam vremena u životu potrošila na putovanja, tako da za sada trebam svog snažnog muškarca da opet počnem s njim. Kao što možete primijetiti, još uvijek sam u dobroj formi i zbog toga se moram baviti sportom.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Po mom mišljenju upravo sada prolazim kroz tako zanimljivo doba kada mogu doživjeti sva čuda života iz novog kuta, vidjeti nove boje u najobičnijim stvarima. I otvoren sam za te senzacije i emocije. Spreman sam za avanture. Želim uroniti u novu kulturu i tradiciju. Zato ne vidim ništa neobično, da tražim muškarca na stranici za upoznavanje. Naprotiv, moja me znatiželja ne ostavlja na miru. Jedva čekam da saznam gdje će me ova stranica dovesti, u koju zemlju. Kojim jezikom će govoriti moj budući voljeni muškarac. Želim reći da se ne bojim nikakvih jezičnih barijera, ipak ljubav govori jednim jezikom, zar ne? Pa, vrijeme je za novu stranicu u mojoj knjizi života. Želite li postati njegov glavni lik? Ako je tako, požurite sve dok je ovo mjesto slobodno.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments