ELA(39)”ŽIVIM SAMA U SWEDSKOJ I ŽELIM UPOZNATI ZANIMLJIVOG SAGOVORNIKA

2 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
O sebi mogu reći da sam vrlo iskrena i privržena djevojka. Imam otvoreno srce i sada je moje srce posebno otvoreno za ljubav. Dobar sam u suosjećanju i brizi za druge. Smisao mog života je ljubav. Ljubav prema svemu. Spremna sam ispuniti svoju žensku ulogu u životu svog muškarca i biti mu vjerna pratilja.

INTERESI
Puno sam čitao kako bih razumio razloge ljudskih postupaka. Jako volim promatrati međuljudske odnose. Kako se gradi prijateljstvo i razvijaju ljubavni odnosi. Psihologija me jako zanima. Također jako volim sve što se tiče zdravlja ljudi, prije svega, prehrana je ono što sada detaljnije proučavam. I naravno da jako volim sport.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Za mene je ljubav lijep cvijet koji raste u duši čovjeka. Zaista želim iskreno i od srca jednom zauvijek upoznati ljubav. Da, ja sam žena koja vjeruje u to. U meni je puno nježnosti koju želim dati svom muškarcu. Imam puno ljubavi i brige. Nestrpljivo je ići, ali želim ga dati najvrednijem čovjeku, čovjeku s kojim ćemo imati zajedničke osjećaje, razumijevanje, povjerenje, strast. Treba mi jako malo da budem sretan.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

3Comments

Add yours

+ Leave a Comment