PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
“Tko je ova djevojka??? Tko je ovaj anđeo? Kakav je stil života ona priprema?” – možete se zapitati kada pogledate moj profil. Možda si zanimljiva u meni… Ne znam ovo, ali želim ti reći o sebi… Nisam idealna djevojka… Nisam model iz „Playboya“…. Nisam glumica niti popularna pjevačica. Ja sam obična djevojka koja se i sama trudi živjeti i uživati ​​u sitnicama… Ne volim zlato i bogate stvari… više što pripremam dobrotu i brigu iz koje se rađaju istinski iskreni osjećaji – ljubav! Vjeruješ li u ljubav? Vjerujem… vjerujem ako ću iznijeti osjećaj, otvoriti srce i dušu…. Ovo će mi sve pomoći da budem voljena u ovom životu))) Bit ću vrlo nježna, vesela, ženstvena, privržena, odana i naravno strastvena, seksi u svakom pogledu))) Pogledaj moje plave oči!!! Vidjet ćete dubok i tamnoplavi ocean… Jeste li spremni za ronjenje?

INTERESI
Moji hobiji??? Pa, vodim zdrav način života. Uvijek nastojim održati formu i izgledati savršeno u svakoj prilici. Ostajem uvijek pozitivna i nasmijana i pružam te pozitivne osjećaje okolini…Volim puno putovati i moj san je putovati oko cijelog svijeta sa svojim voljenim muškarcem i provoditi romantične slatke večeri uz njega i učiniti da on osjeti tu ljubav i strast koja se opisuje u knjigama… Zvuči čudno??? Pa da, možda zvuči čudno, ali mislim da ipak treba vjerovati u nekakvu bajku… Jako volim duge šetnje prirodom diveći se svemu okolo… Obožavam romantično provedeno vrijeme, kad god se može smjestiti , bilo jednostavno na svježem zraku s balonima, ili u nekom restoranu rezerviranom za nas dvoje. Vidite, ja sam osoba koja ne mari za novac. Mislim da ako želiš nešto postići, lako ćeš to raditi zajedno sa svojom polovicom… Volim i kuhati… Da, iako se trudim održavati formu, kuham jako dobro. Problem je što ne znam kuhati samo za sebe… Treba mi osoba koja će kušati moje ukusne večere i večere… Ako dijelite moje stajalište i lajkate moj profil, molim vas, ne ustručavajte se pisati mi!!!! Čekam te!!!!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Svaka žena u našem životu želi pronaći muškarca koji će biti s njom zauvijek… Ovaj muškarac mora biti najbolji za nju))) Pa što je sa ja san?? Tko je moj ideal muškarca?? Nemam idealnog… Sve što trebam od čovjeka… Hm… Što trebam?? Trebam čovjeka koji je ljubazan, hrabar, nježan ali ponekad strog, nježan i drag, romantična osoba koja me može usrećiti))) koja mi može izmamiti osmijeh na lice nakon napornog radnog dana))) koja mi može pomoći da se odmorim i zaboravi na probleme… tko zna slušati, tko zna pružiti užitak u svim aspektima… tko može ostvariti moje snove u stvarnom životu))) posebno strastveni snovi))) posebno razvijaju moje huuu osjećaje) i naravno čovjeka koji je spreman za ludilo))) Ahahaha)) naravno i za ovo!!! Ja sam luda djevojka i ne mogu sjediti na jednom mjestu… Jeste li spremni doći u moj život

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments