PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam jednostavna žena puna ljubavi koja je ovdje da pronađe srodnu dušu. Ja sam privržena i brižna dama. Nisam lijen, uvijek postižem visoke ciljeve i volim to živjeti ovdje u Las Vegasu. Ja vjerujem u Boga. Sudjelujem u misijama. Pomažem beskućnicima i siročadi. Mislim da imam veliko srce. Ja sam onaj koji ne igra igrice.
Volim mijenjati atmosferu i posjećivati ​​nova zanimljiva mjesta! Trudim se u svemu vidjeti pozitivne stvari! Nikad se ne žalim! Život je lijep i trudim se uživati ​​u svakom njegovom trenutku! Moji prijatelji vam mogu reći da sam jako vesela i ljubazna! Znaju, uvijek sam im spreman pomoći ako im treba moja pomoć! Moje srce je otvoreno za ljubav i ako me izabereš, obećavam da ću te učiniti najsretnijim čovjekom!

INTERESI
Obožavam pletenje. Volim kuhati i peći. Volim čitati dobru knjigu o povijesti ili ljubavi ili gledati dokumentarni film. Volim putovati i istraživati ​​nove kulture.U slobodno vrijeme volim posvetiti vrijeme za sebe i raditi ono što mi se sviđa! Jako je važno praviti stanke u životu! Mislim da ćete se složiti sa mnom! Moj grad se nalazi na obali Crnog mora i ako iskreno ne mogu zamisliti svoj život bez vode jer obožavam biti na plaži ili jednostavno šetati obalom! More ima svoju draž i za mene je kao magnet! Ako ne živite na plaži, nije problem, uvijek možemo otići tamo na odmor! Nikad nisam vidio pravi ocean, pa mi je san vidjeti ga! I romantični Pariz! Možda s tobom!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim pronaći čovjeka koji se ne igra i to samo s ozbiljnim namjerama. Cijenim muškarce koji su sigurni u sebe, koji ne lažu, koji glume i znaju voditi dijalog. Želim pronaći privrženog i brižnog čovjeka velikog srca, koji vjeruje u Boga i ne namjerava me povrijediti i izdati. Htjela bih da moj muškarac bude dobar seoski dečko pun ljubavi.Ne vjerujem u super muškarca, pa molim te, ne budi idealan! Ali trebaš me voljeti svim srcem! Mrzim svađu ili sukobe, siguran sam da je moguće odlučiti i riješiti sve probleme u raspravi! Vaši će me komplimenti učiniti posebnom! Obožavam iznenađenja! I volim raditi iznenađenja! Za mene je jako važno da budete brižni i romantični! I uvijek se ponašaj kao pravi muškarac!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Comments