PODELITE SA PRIJATELJIMA

Moje ime je Milica , ali možete me zvati Rita ili Margo. Ja sam iz Srbije, gdje zemlje čiste prirode,
! To je najveća zabluda među strancima. Nadam se da ste bili u mojoj zemlji i da znate da je bogata lijepim nevjestama.
I ja sam jedan od njih.
Ja sam prava srpska dugonoga ljepotica. Živim u Beogradu i sviđa mi se ovaj grad s naoblakom i kišom, vjerojatno zato što sam ponekad melankolično raspoložen i kad pada kiša volim sjesti na prozor, čitati knjigu i piti čaj. Ponosan sam što sam sa 28 godina mogao sjesti na špagu, a sada sam certificirani instruktor nosiljke. Treniram online i u teretani. Po karakteru sam mirna djevojka, nekonfliktna i sa smislom za humor, volim raznolikost u životu. Ponekad mogu biti osjetljiva ili ćudljiva kao sve prave djevojke. Volim učiti o različitim kulturama, a kozmopolit sam. Već sam posjetio 16 zemalja: Španjolsku, Italiju, Francusku, Njemačku, Nizozemsku, Finsku, Indoneziju, Egipat, Dansku, Latviju, Litvu, Estoniju, Cipar, Ujedinjeno Kraljevstvo, Švedsku, Belgiju. Učio sam francuski, njemački, talijanski. U slobodno vrijeme spavam, šetam, čitam, upoznajem prijatelje. Moji roditelji su umirovljenici i jako mi nedostaju jer žive daleko. Moja starija sestra ima troje djece, tako da ne propuštam priliku da se igram sa svojim nećacima. Ponekad se preseljenje u inozemstvo čini kao najluđi izbor na svijetu. Na daljinu je teško, ali osjećam da tu živi moja ljubav. Ja sam smirena djevojka, nekonfliktna i sa smislom za humor, volim raznolikost u životu. Ponekad mogu biti osjetljiva ili ćudljiva kao sve prave djevojke.
Volim učiti o različitim kulturama, a kozmopolit sam. Već sam posjetio 16 zemalja: Španjolsku, Italiju, Francusku, Njemačku, Nizozemsku, Finsku, Indoneziju, Egipat, Dansku, Latviju, Litvu, Estoniju, Cipar, Ujedinjeno Kraljevstvo, Švedsku, Belgiju. Učio sam francuski, njemački, talijanski. U slobodno vrijeme spavam, šetam, čitam, upoznajem prijatelje. Moji roditelji su umirovljenici i jako mi nedostaju jer žive daleko. Moja starija sestra ima troje djece, tako da ne propuštam priliku da se igram sa svojim nećacima. Ponekad se preseljenje u inozemstvo čini kao najluđi izbor na svijetu. Na daljinu je teško, ali osjećam da tu živi moja ljubav. Ja sam smirena djevojka, nekonfliktna i sa smislom za humor, volim raznolikost u životu. Ponekad mogu biti osjetljiva ili ćudljiva kao sve prave djevojke. Volim učiti o različitim kulturama, a kozmopolit sam. Već sam posjetio 16 zemalja: Španjolsku, Italiju, Francusku, Njemačku, Nizozemsku, Finsku, Indoneziju, Egipat, Dansku, Latviju, Litvu, Estoniju, Cipar, Ujedinjeno Kraljevstvo, Švedsku, Belgiju.

Učio sam francuski, njemački, talijanski. U slobodno vrijeme spavam, šetam, čitam, upoznajem prijatelje. Moji roditelji su umirovljenici i jako mi nedostaju jer žive daleko. Moja starija sestra ima troje djece, tako da ne propuštam priliku da se igram sa svojim nećacima. Ponekad se preseljenje u inozemstvo čini kao najluđi izbor na svijetu. Na daljinu je teško, ali osjećam da tu živi moja ljubav. Ponekad mogu biti osjetljiva ili ćudljiva kao sve prave djevojke. Volim učiti o različitim kulturama, a kozmopolit sam. Već sam posjetio 16 zemalja: Španjolsku, Italiju, Francusku, Njemačku, Nizozemsku, Finsku, Indoneziju, Egipat, Dansku, Latviju, Litvu, Estoniju, Cipar, Ujedinjeno Kraljevstvo, Švedsku, Belgiju. Učio sam francuski, njemački, talijanski. U slobodno vrijeme spavam, šetam, čitam, upoznajem prijatelje.iti osjetljiva ili ćudljiva kao sve prave djevojke. Volim učiti o različitim kulturama, a kozmopolit sam.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments