PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Sigurna sam da ljepota žene nije na njenom licu, prava ljepota se ogleda u duši. Moj veliki plus je moj osmijeh i unutarnja ljepota! Ja sam vrlo vesela, vrlo optimistična osoba. Sa mnom se uvijek ima o čemu pričati i raditi, nisam samo prazna ljuštura. Ja sam dovoljno strastvena i pametna djevojka. Trenutno je samo nekoliko zemalja na mom popisu iza mojih leđa. Ja sam stvarno pozitivna i nježna žena. ženstvena sam. Da?)) Mislim da imam dobar smisao za humor. Ja sam vesela, pozitivna, duhovita i slatka! Nadam se da sam i ja dovoljno zgodna za tebe. To je istina? Moja slaba figura treba vašu snažnu podršku!Ja sam djevojka koja se ne boji poteškoća i spremna na nove senzacije. Odgovorna sam za posao, jer sam pouzdana osoba i uvijek se mogu osloniti. Također sam sentimentalna osoba često sve uzimam k srcu, ali učinim ne smatram to svojom slabošću. Mislim da bi prava dama trebala biti slaba i nježna, što i jesam. Ja sam iskrena osoba i ne volim se igrati igrica. Kao svaka žena želim biti jedna i najomiljenija. Nadam se da zasluženo cijenite moje slabosti.

INTERESI
Jako volim kuhati, moja jela će vas jednostavno izluditi. Uostalom, vrlo je važno kuhati ukusno i zdravo. Često pomažem djeci u sirotištu, bavim se dobrotvornim radom. Luda sam za putovanjem i slikanjem, bila sam u više od 30 zemalja i neću stati. Također se bavim borbom prsa u prsa. Zaintrigirani?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ne tražim savršenog muškarca. Tražim svog čovjeka. Samo mora biti ljubazan i sa dobrim smislom za humor ) Važno mi je pronaći svoju srodnu dušu, voljeti i biti voljen, sanjati pored te osobe i ostvarivati ​​njene snove. Svatko zaslužuje ljubav i nekoga tko će te voljeti… I vjerujem da ću uskoro pronaći pravu ljubav)Tražim čovjeka koji bi me mogao vidjeti i cijeniti ovo, ono što sam unutra. Tada ću mu biti spremna dati svu svoju toplinu i nježnost, ako će me voljeti i brinuti se za mene, svim srcem i dušom. Mora biti odan i pošten prema meni, tada bih mu mogla dati svoje srce i povjerenje.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments