PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Pozdrav, jako mi je drago da se predstavim, ja sam Milojka a prijatelji me zovu Miki, mogu reći o sebi da jako volim plesati i oduvijek sam mislila da je ples umjetnost, da je to način na koji zarađujem za život i jako sam sretna od toga ono što radim, jako volim putovati imala sam priliku upoznati neke zemlje i doživjeti nezaboravno iskustvo, također volim dobru hranu, smatram se dobrom kuharicom i jakom ženom,Možda izgledam vrlo mlado, ali iznutra sam vrlo svjesna i zrela žena. Sama sam se preselila u ovde na selo u ranoj mladosti, sada živim u selu. Mnogo sam toga morala proći, ali sve te okolnosti nisu me učinile bešćutnom, već naprotiv, shvatila sam koliko je važno biti ljubazan i otvoren u ovom svijetu. Iskrena sam i jako cijenim ako vidim isto u ljudima. Ja sam nježna, romantična, strastvena djevojka, znam poštovati i cijeniti ljude. Moj san je napisati svoju ljubavnu priču. Moj san je stvoriti pravu vezu koja će trajati dugo u mom životu.

INTERESI
Moj najbolji hobi i ono čime se svakodnevno bavim je ples, kuhanje, bavljenje sportom i sudjelovanje na plesnim događanjima.Ja sam energična djevojka koja preferira aktivan odmor i raznolikost u životu. Vrlo sam svestrana osoba, volim se razvijati i raditi na svom intelektu. Volim se baviti sportom i voditi zdrav način života, volim putovati i upoznavati nove ljude, ljeti provodim puno vremena na svježem zraku, u bazenu, volim se kupati i sunčati!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Željela bih pronaći jednostavnog, odgovornog muškarca koji je pravi džentlmen, a također obećavam da ću vas naučiti plesati, želim da moj budući muškarac bude odgovoran, vjeran, pun ljubavi i vrlo džentlmen. nadam se da ću te upoznati. pozdrav.Ne slikam svog idealnog muškarca. Idealan će mi biti onaj s kojim ću biti samo sretan. Uvijek sam otvoren za komunikaciju i sastanke. Želim pronaći jednostavnog muškarca koji će cijeniti moju ljubav prema njemu. Za mene je jedan od glavnih faktora u vezi poštovanje. Također mi je važno stvoriti atmosferu topline i razumijevanja u našem odnosu. Želim upoznati čovjeka s kojim ću se osjećati kao kod kuće bilo gdje na ovom svijetu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments