PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam otvorena i ljubazna djevojka sa strašću u krvi i duši. Imam miran i lijep karakter. Mislim da samo ljudi koji su pesimisti mogu imati lošu narav i tužne oči. Uvijek ću se smiješiti i ostat ću sretan.Ja sam vesela, iskrena i pozitivna žena. Mogu reći da mi je jako drago svaki dan i trudim se da dane provedem sretno. Ja sam ta osoba koja drži stav da je sve u našim rukama. Mogu reći da sam sada sam, ali ne dovoljno sretan. Mislim da bi u mom životu trebao biti netko s kim mogu podijeliti svoju radost i osjećaje. Treba mi pažljiv muškarac, njegove snažne ruke i ljubav. I spremna sam mu dati svoju ljubav i nježnost.Ja sam bistra, inteligentna, dobro obrazovana, lagodna, laka za komunikaciju žena bez ikakvih loših navika i s velikim srcem, koja želi pronaći muškarca na ovoj stranici za upoznavanje. Godine su za mene samo u broju i kad se zaljubim u tebe ja ću nositi našu ljubav do kraja svojih dana. Puna sam brige i spremna je to podijeliti sa svojim muškarcem. Nadam se da ćeš postati čovjek za mene. Nisam arogantan i uvijek ću se truditi dati sve od sebe za tebe.

INTERESI
Poželila sam promijeniti svoj svijet oko sebe) Postoji izreka: “Ako ti se ne sviđa ono što radiš – samo prestani to raditi”. Zato radim ono što volim! Idem u teretanu, imam svoj internet shop. Koristim svoju priliku da vidim svijet i razvijem svoj kreativni um!Volim provoditi vrijeme aktivno i ne volim dugo ostati kod kuće. Kad je ljeto volim otići na jezero i izležavati se na suncu kada zima obožavam nebo i smrznuti, svježi zrak. Također volim kuhati, gledati zanimljive filmove i samo se zabavljati sa svojim prijateljima!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Takav ljubazan čovjek koji se neće bojati razlike u godinama i gledat će me kao ženu – a ne dijete. U isto vrijeme spreman sam ga svaki dan iznenaditi zrelim mislima i djelima.U svom muškarcu želim vidjeti ljubav, dobrotu i odgovornost. Želim da bude pažljiv prema meni i iskren. Za mene će biti vrlo važna njegova iskrenost. S njim želim biti svoja, igrati se snijega, nasmijavati se i raditi sve što želimo.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments