PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Što me može usrećiti? Bilo što! Bio je jedan dan u mom životu kada sam odlučila otvoriti svoje srce za svaku stvar na svijetu, dopustiti da se iznenadim, da se uvijek čudim, da znam da na svijetu ima mnogo nevjerojatnih stvari i da ih tražim ! Za nove emocije, nove početke! Što me čini sretnim? Vidjeti da mogu učiniti ovaj svijet boljim, vidjeti da mogu nekoga nasmijati! Smiješ li se sada?.Sanjam da svom voljenom dam toplinu, brigu i ljubav. Sve to dolazi iz mog tijela, duše i srca, želim da se moj muž osjeća sretno pored mene. Kao što rekoh – trudim se učiniti sve da budem vrlo ozbiljna i odgovorna, ali u svakodnevnom životu-ja sam vrlo druželjubiva, radosna i slatka žena, i to ću vam rado pokazati u stvarnom životu, spremna sam za velike promjene s mojim muškarcem.

INTERESI
Imam jedan hobi koji mi se pretvorio u profesiju. Uvijek sam želio stvari učiniti boljim nego što jesu. Sada sam postala moja profesija – radim u centru za opekline – pomažem ljudima da se oporave nakon što im je koža oštećena vatrom ili tekućinom. Zadovoljan sam kad vidim ljude kako se oporavljaju od ovoga. Čini me sretnim. Također volim šminkanje i slikanje. Volim čitati i gledati filmove i biti u prirodi.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ja sam jednostavan i vrlo sramežljiv. Ponekad sam spor i mogu cijeli dan provesti u krevetu. Što je sa željenim muškarcem? Mislim da je to netko tko mi može napraviti dobro društvo. Jednostavno, pozitivno i lijepo. Netko s poštovanjem i spreman čekati da mu se otvorim. Možda romantično? Netko tko će biti spreman slaviti svaki dan zajedno! Netko pravi!Moj muž mora biti pravi vitez, tražim muškarca koji će voljeti, pažljiv, brižan, iskren i iskren prema meni. Spremna sam doći mužu i nakon nekoliko dana našeg poznanstva. Zaista želim da moj budući suprug provodi dovoljno vremena sa mnom i da me može podržati u svakoj situaciji. Nisu bitni ni dobni kriteriji, jer ljubav je nepredvidiva i nikad ne znaš gdje ćeš je pronaći. Želim upoznati muškarca s kojim ćemo se nadopunjavati, biti ne samo žena, partner i prijatelj u životu. Treba mi pravi muškarac, a ne virtualni.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments