PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi

Volim prirodu, sport, fitness, ronjenje, glazbu.Ja sam netko tko uživa u miru prirodnog mjesta, putovanjima u gradove, upoznavanju kultura. Volim stalno slušati glazbu, posebno The Smiths i The Beatles.Ja sam delikatna žena, ali snažnog, dobrog srca i uvijek spremna pomoći onima kojima je to potrebno. Smatram se samostalnom, hrabrom i riskantnom ženom sa svojim životnim odlukama, ali sam svjesna svojih ciljeva i voljna sam ih ostvariti. Uživam u opasnostima koje život nosi sa sobom i smatram se izvrsnim rješavačem problema i poteškoća.Prilično sam zreo. Ja imam jak karakter i nikad ne odustajem. U isto vrijeme sam ženstvena, romantična, dobrog stila i ukusa, lijepog ponašanja i pravih vrijednosti. Volim poklanjati osmijehe i ugodne emocije ljudima. Ne bojim se napustiti svoju zemlju i preseliti se živjeti sa svojim muškarcem. Spreman sam na poteškoće, jer znam da zajedno možemo ovo podnijeti.

Licni Opis

Ja sam nježna i ljubazna žena. Ponekad mogu biti dječje naivna, ali mislim da žena treba biti ljubazna, nježna i velikodušna. Otvoren sam za preseljenje u drugu zemlju – mislim da je važno da to znate od početka. U meni je pravi duh slavenske žene – stabilna, pouzdana, vjerna, odana, ljubazna i iskrena. Volim biti u prirodi – tamo mogu osjetiti povezanost sa svijetom i napuniti se više energije.

Tražim

Želio bih da imamo ugodan zajednički život i da imamo slične vrijednosti. Mislim da je važno gledati u istom smjeru. Zaista vjerujem da mogu upoznati svog gospodina Rightherea.Tražim nekoga tko je vrlo iskren o svojim emocijama, tko mi kaže kada ga nešto muči i tko je voljan biti iskren o planovima koje ima za budućnost sa mnom. Vjerujem da je život bolji kada se živi bez laži, izdaju ne podnosim i zato ne bih nikad nekome tako nešto uradio. Tražim iskrenost i empatiju.Ne želim princa. Želim jednostavnog čovjeka sa osobinama kao što su poštenje, odanost, odgovornost. Uživam u romantici i ugodnim iznenađenjima, provodeći vrijeme u nekom lijepom okruženju i radeći vrlo različite stvari zajedno! Za mene je važno gledati u istom smjeru. Želim ustati ujutro i pogledati u oči svoje voljene pune ljubavi i brige. Za takvog muškarca sam spremna ići kroz život i biti mu pouzdana, odana i najbolja žena.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPDO:

Facebook Comments