Fatima”Imam 32 Godine RADIM kao SOBARICA I Zelim Upoznavanje i TAJNU VEZU”

3 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Volim gledati različite zemlje i lijepa mjesta. Volim ići u duge šetnje, slikati, baviti se sportom, putovati i kuhati neobičnu hranu.Ovdje bih mogao puno napisati o svojim interesima. Ali moj glavni hobi su putovanja. Posjetio sam mnoge zemlje u Europi i Kinu. Želite li mi se pridružiti na sljedećem putovanju?Umorni ste od dosadnog života? Je li to sve zato što nemate lijepu azijsku čokoladicu?! Slažete li se sa mnom? Namignem. U meni teče vrela krv, spreman sam pokazati koliko strasti i ljubavi može biti u jednoj dami, spreman sam ti dati cijelog sebe svaki dan. Po prirodi sam vrlo draga i iskrena osoba, samo nažalost u naše vrijeme malo tko zna cijeniti te kvalitete, ali znam da mogu naći osobu koja će to cijeniti u meni, koja ima iste vrijednosti. Ne mogu se nazvati idealnom damom, jer nema idealnih ljudi, ja, kao i svi drugi, imam svoje nedostatke i prednosti. Ja sam iskrena osoba, uvijek kažem ono što mislim. Zato ti sad kažem da-da tebi, piši mi, daj nam priliku da se približimo jedno drugom. Ne želim sjediti ovdje dugo

Self Description
U meni gori strastvena vatra. Vidjet ćete moje svjetlucave oči kada pogledam nešto što mi se jako sviđa. Otvorena sam, ponekad malo sramežljiva, ali sa svojim muškarcem mogu biti ono što jesam. Želim biti gorka čokolada za ljude oko sebe s mekim ukusnim punjenjem za one koji me poznaju. Formirao sam ciljeve za budućnost.Lijepo je što sada čitate moj profil. Nadam se da ćete ovdje pronaći neke zanimljive informacije. Vrlo sam otvorena i ambiciozna. Volim djecu i životinje. Volim dobre, ljubazne, aktivne i otvorene ljude, poput mene. Također, druželjubiv sam i otvorenog srca. Teško je govoriti o sebi, ali bit će mi lakše odgovoriti na vaša pitanja!

Tražim
Želim da moj partner bude ozbiljan i odgovoran za svoje riječi. Moj bi partner trebao imati visoke obiteljske i vjerske vrijednosti. Nisu mi bitne godine i materijalno stanje. Ja nisam materijalna žena. Najvažnije je da između dvoje ljudi postoji to razumijevanje. Tada će to biti čvrst temelj za izgradnju odnosa.Muškarac mojih snova zna što želi i sigurno me želi! Trebao bi poštovati i voljeti svoju ženu. Sanjam upoznati čovjeka s kojim ću provesti cijeli život u ljubavi i zadovoljstvu, radosti i sreći, čovjeka s kojim ćemo raditi puno aktivnosti zajedno! Uvijek se trebamo brinuti jedni o drugima i pokazivati ​​ljubav jedni drugima.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

6Comments

Add yours
  1. 3
    BRATISLAV RADOJKOVIC

    JA SAM BRATISLAV RADOJKOVIC JA IMAM 46GODINE I ZELEO BIX UPOZNATI DEVOJKU ZA DOPISIVANJE I ZA UPOZNAVANJE I ZA BRAK JA ZIVIM SA MAJKOM I JA TRAZIM ISKRENU I POSTENU DEVOJKU KOJA CE DA SE BRINE O NASEM DOGOVARANJU I ZA ITIMNI ODNOS DA JA NADEM SRODNU DUSU KOJA CE MENE DA ZAVOLI IZ SRCA MENE I DA MORA DA MENE POSTUJE I ISKRENA DA BUDE PREMA MENI JA RADIM U TRAJALU KORPORACIJI VEC 25 GODINE I JA TRAZIM ISKRENU I POSTENU DEVOJKU MOGA SRCA I ZIVOTA ZA KOJIA CE MENI DA BUDE TA MOJA SRECNA DEVOJKA ZA MENE IMA DA PROCVETE KADA SE BUDE UDALA ZA MENE JA JEDVA CEKAM DA JE UPOZNAM PA CEMO DA SE DOGOVORIMO JA I ONA ZA NASE ITIMNE ODNOSE I ZA NAS BRACNI ZIVOT I ZA DALJA UPUSTVA NASA.

+ Leave a Comment