PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Jako sam ljubazan i pun ljubavi, iskren, pun razumijevanja, drag, uvijek spreman pomoći. Mogu reći da sam nježan i strastven. Vjerujem i vjerujem u ljude. Ozbiljan sam, ali u isto vrijeme jako veseo i nasmijan! Smatram da sam privlačna žena, privržena i vrlo brižna. Imam dobar smisao za humor, volim se smijati i šaliti.Energična sam, vesela, vjerna, odana i poštena, s dobrim smislom za humor, cijenim svaki trenutak svog života i pokušavam sve shvaćati pozitivno. Ja sam dobro odgojen, načitan, strastven i želim isprobati toliko stvari. Otvoren sam za sve novo. Želiš li sa mnom otkriti novi svijet ljubavi i strasti?

INTERESI
Ne mogu reći da mi se sviđa nešto konkretno. Mnogo je stvari koje volim raditi u slobodno vrijeme. Na primjer, čitanje knjiga, slušanje glazbe, traženje na internetu novih recepata za različita jela. Volim i aktivnosti na otvorenom. Uvijek ću rado otići u prirodu ili u planine. Volim morska putovanja.Išla sam u teretanu kako bih održala formu, ali me ovo jako fasciniralo i ne mogu zamisliti svoj život bez teretane. Također jako volim šetati na svježem zraku, voziti bicikl, planinariti, naučiti nešto novo. Pokušavam ispuniti svoj život bojama i emocijama, novim senzacijama i tražim muškarca s kojim ću podijeliti sve te osjećaje i emocije.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Prestani čitati i piši mi! Nikada nećeš znati tko sam ako samo pogledaš i šutiš. Vjerujem da samo susret u stvarnom životu može dovesti do sretnih odnosa. Nemam popis idealnih osobina za svog muškarca, ali morate poštivati ​​mene i moj stil života
Tražim mudra čovjeka, starijeg od mene, dobrog smisla za humor i dobre duše. Otvoreno, iskreno i iskreno. Tko mi može dati pravu ljubav i tko se ne boji preuzeti odgovornost za svoju voljenu i mladu djevojku. Nadam se da te moje godine ne smetaju?

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments