PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Volim sport, iskrene razgovore i smijeh od srca. Ne trebam mnogo puta objašnjavati nešto, savršeno ću razumjeti i nastaviti misao. U poslu i učenju sve hvatam u letu, a uz to sam i vrlo marljiva i vrijedna pa dobro govorim kineski i japanski. Moje zanimanje je prevoditelj, tako da volim učiti jezike i putovati, proučavati kulturu drugih zemalja.Izgled je možda lažan i usprkos mojoj živopisnoj ljepoti i samopouzdanom pogledu u očima ja sam još uvijek nevina i nježna djevojka koja vjeruje u bajke s princom na bijelom konju i sretnim krajem zajedno s njim. Ali postoji i drugi dio u ovome priča u kojoj princ i princeza zajedno grade dvorac i stvaraju ugodnu atmosferu u njemu… Spreman sam za ovo.

INTERESI
Osim jezika i putovanja, volim sport, posebno neobične sportove. Ne tako davno sam se okušao u surfanju na dasci i shvatio – to je moje! Volim se fokusirati na nešto i biti uspješan. Također, često idem u teretanu i šetam parkom.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Važno mi je da me moj budući muškarac u potpunosti prihvati i da nam se karakteri slažu. Vjeran sam svom izboru i očekujem isto. Moj san je zajedno šetati parkom, putovati i biti sretni.Tražim muškarca koji će biti pravi muškarac. Tko će se brinuti za mene, tko će moći slušati djevojku. Čovjek koji je spreman činiti prava djela. Želim ljubav, u budućnosti, htjela bih stvoriti obitelj s muškarcem kojeg ću ja biti ljubav, muškarcem koji će biti moj muž. Idealna veza može postojati samo ako se zaljubite i osjećate se ugodno sa svojim partnerom. Mislim da svaka žena ili muškarac treba isto u partnerstvu: brižna, pažljiva i ljubazna, iskrena i odana osoba. Naravno, kao bonus je dobar smisao za humor i romantično srce

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments