PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam ljubazna i vesela dama. Uvijek se trudim biti nasmijana i pozitivna. Volim provoditi vrijeme s prijateljima i zabavljati se. Želim pronaći ljubaznu, odanu i otvorenu osobu. On mora biti odgovorna osoba, da može učiniti nešto lijepo i nasmijati me. Ja sam luda osoba koja voli život i koja je stalno u pokretu. Sport i fascinacija biljkama me izluđuju. Željna sam nježnosti, želim biti s muškarcem koji će se brinuti o meni i zalijevati me svojom ljubavlju i naklonošću kao cvijet. Želim tu vrstu nježnosti koja te šalje na dugi let strasti. Siguran sam da je to moguće samo s pravim čovjekom kraj sebe. Moje srce čezne da ga pronađem. Moje ruke su nježne i volim ih brinuti, volim manikirati nokte i naravno, svako jutro dobro njegujem lice i tijelo. Svoje slobodno vrijeme posvećujem brizi o svom tijelu, to mi je kao hobi na koji sam jako ponosan. Znam da eliksir mladosti ne postoji, ali vjerujem da čovjek može dugo ostati mlad ne samo u smislu fizičkog izgleda, ali i unutar vlastite duše. Ljubazan sam i pažljiv i vrlo prijateljski nastrojen. Ženstvena, ugodna, nježna, obiteljska, odana i spremna za sljedeću fazu mog života.

INTERESI
Također volim raditi lijepe i zanimljive stvari, poput slikanja, crtanja)) Volim putovanja, sport, meditaciju i jogu, prirodu, ležanje na plaži) posebno volim vožnju autom, vidio sam puno zanimljivih mjesta u Europi , ako želiš reći ću ti više o njima) Volim slikati, ako te zanima umjetnost pokazat ću ti svoje slike) svaki dan vježbam u teretani ili se istezam, zbog toga se budim jako rano, pa sam ranoranilac) Volim raditi jogu i volim hodati. Volim ljeto i provodim vrijeme u blizini mora.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Traži se pošten i pun ljubavi, koji je spreman podijeliti toplinu, ljubav i strast sa svojom voljenom i spreman je sve to primiti zauzvrat! Samo budi svoj i piši mi ako ti je nešto lijepo dok gledaš moje fotografije! Mogu sa svojim budućim muškarcem otići u restoran, ali rado ću otići i na vožnju biciklom ili na piknik u park! Najvažnije je pronaći nešto što nam se oboje sviđa i provoditi vrijeme zajedno! Mogu pričati i pričati) ali ne želim da vas gnjavim i ako ste zainteresirani reći ću vam više kasnije. Želim pronaći ljubaznu, odanu i otvorenu osobu. On mora biti odgovorna osoba, da može učiniti nešto lijepo i nasmijati me.

Facebook Comments