PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam vrlo iskrena i tolerantna žena. Istovremeno sam vrlo vjerna, posvećena i odgovorna. Moram biti jaka iznutra, jer sam samohrana majka, ali sam i jako ženstvena, brižna, senzualna i strastvena.

INTERESI
Da budem ozbiljna, vidila sam samoću i znam koliko je to strašno. Provesti posljednje godine sam, što može biti gore? Svatko treba nekoga pored, samo da priča, da plače ili da se smije. Toliko stvari možemo učiniti zajedno! A to su sjajne stvari, slažete se? Dakle, zašto bismo si trebali uskratiti priliku da radimo sve te stvari? ne želim ovo. Želim svoj život provesti zanimljivo, vedro i sretno.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Pa, sanjam osobu koja će moći podijeliti sa mnom svo slobodno vrijeme. Osoba sam od pažnje, volim biti u društvu i komunikacija mi je jako bitna. Nisam već mala djevojčica, iskusna sam žena koja zna što želi od života i u ovom trenutku želim osjetiti toplu ruku u ruci biti sigurna da će sve biti super. Želim se ujutro probuditi od mirisa ukusnog čaja, doći u kuhinju i vidjeti svog čovjeka koji mi u ovom trenutku pokušava napraviti nešto ukusno i oooh kako mu želim pružiti ruku, zagrliti se i smijući se , možda razmišljam kao iz snova, ali ovako želim. Dosadile su mi laži i stereotipi, ne želim nikakve igrice, samo želim da se opustim kada možeš imati jednostavan i ugodan život sa svojim muškarcem. Nisam zahtjevna ako govorim o čovjeku kojeg tražim, ali imam neke kriterije o kojima želim govoriti. Najvažnija kvaliteta koju moj muškarac treba imati je srce puno ljubavi i osmijeh svaki dan. Vjerujem da ako sve životne situacije shvaćate sa smiješkom i pozitivno, ovo nikada neće biti problem riješiti bilo koji problem, sretan sam ovog trenutka, čak i ako imam lošu vijest, znam da to sutra neće biti to vrlo važno, pa ću preuzeti kontrolu i dati sve svoje pozitivno ovoj situaciji. Sreća nije nešto što tražimo ali ne možemo pronaći, sreća je tvoje unutarnje stanje i samo ti je možeš otvoriti svijetu i poželjeti pokloniti svu svoju ljubav i sreću jednom čovjeku. Nije lako pronaći savršenog muškarca, tako da mi ne treba savršen, treba mi muškarac

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL I BROJ ISPOD

Facebook Comments