HATMA(36)”VOLIM ISKREN RAZGOVOR I RAZMJENU SLIKA DODAJTE ME”

2 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Pozdrav, ako sada čitate moj profil, onda ovo nije slučajno? Mislim da nije samo to što smo završili ovdje zajedno, možda je to sudbina, što misliš? Vjeruješ li u sudbinu? Ili ste za to da svatko gradi svoju sudbinu? U svom svom ne predugom i predivnom životu još nisam upoznala pravu ljubav, ali vjerujem da ću je ovdje pronaći, a tebe bih jako voljela vidjeti pored sebe. Biste li ugodili takvoj djevojci ili je možda mladenka u blizini?

INTERESI
Ljubitelji života, spremni za ozbiljnu vezu sa živopisnim dojmovima – pišu. Nestašan sam u životu, elegantan u restoranu i sposoban sivu svakodnevicu učiniti svijetlom, dosadnom i toplom. Moj život je pun zanimljivih događaja. Jedino što mi nedostaje je moj voljeni muškarac u blizini (naziv je otvoren). Podijelila bih ovaj bogati život s njim, pa sam odlučila otvoriti profil ovdje. Na internetu je puno lakše upoznati zanimljivu osobu.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ne želim beskrajno govoriti i graditi teoriju o postojanju idealnog muškarca o kojem svaka žena sanja. Ne. Ja sam kreativna osoba i moja fascinacija slikarstvom dala mi je jedinstvenu priliku da vidim pravu prirodu stvari. Stoga jasno znam što želim. Tražim iskrenu osobu s dobrim smislom za humor koja na stvari gleda pozitivno i razumije kako ovaj svijet funkcionira. Dugo sam bila sama i želim muškarca koji se ne boji podijeliti sa mnom tu ljubav i strast koja se nakupila u meni za ovo vrijeme. Ako ste zreo čovjek koji se umorio od usamljenosti i koji ne želi gubiti vrijeme na prazne igre, onda mi pišite. I mogu ispuniti prazninu u tvom srcu i domu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

1 Comment

Add yours

+ Leave a Comment