PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam ozbiljna žena puna ljubavi koja je ovdje da pronađe srodnu dušu. Ja sam privržena i brižna, odana i srdačna osoba. Vjerujem u Boga i smatram se damom koja se boji Boga. Ali ja sam vrlo tolerantan i ne osuđujem one koji ne vjeruju. Volim sportove. Vodim posao i jako sam zaposlena, ali imam vremena za svoju voljenu osobu.Završila sam pravni fakultet, ali sam umjetnička osoba pa sam odlučila biti vizažistica. Slušam glazbu sve što je danas na top ljestvicama) lol . Volim cvijeće i parfeme. San mi je otvoriti svoj kozmetički salon, a preseliti se u SAD možda je neka druga zemlja.Impulsivan sam, ali znam kako se suzdržati, izvana uravnotežen. Iznevjerena, nježna i ženstvena, sentimentalna. Voli voljeti u ljubavi. Međutim, moći ćete biti pametni, ja uvijek kažem što mislim i uvijek radim ono što kažem. Mogu promatrati svoje interese, bez utjecaja. Uvijek sam uporan i to privodim kraju. Zadovoljstvo mi je što preuzimam ekonomske brige, suočavanje s njima je lako i zabavno. Rado primam goste. Emocionalni odnosi u obitelji za mene – glavna stvar u životu, posao, prijatelji, zabava stoje u pozadini.

INTERESI
Imam razne hobije i interese. Obožavam putovanja i sport. Volim kuhati i čitati dobre knjige. Obožavam poeziju.Stalno se razvijam, ne stojim mirno. Volim nova poznanstva, svrsishodne ljude. Vodim aktivan stil života, bavim se sportom. U djetinjstvu sam volio crtati pa sam svoju profesiju povezao sa kreativnošću, šminkanjem, bavim se i psihologijom, pohađam razne tečajeve o samorazvoju, obožavam modeling bavim se fitnesom, čitam, provodim vrijeme s prijateljima, odvojite vrijeme za sebe-spa, kozmetički saloni, shopping.”glazba, životinje, slika, osjećaji.” Volim posjećivati ​​umjetničke galerije. Volim provoditi vrijeme na otvorenom, na plaži. Volim gledati nogomet.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Moj muškarac mora biti netko vrlo jednostavan iznutra i izvana. Ne želim holivudskog filmskog heroja. Moram naći muškarca svih godišnjih doba, da tako kažem! Želim da moj muškarac bude ozbiljan, privržen, voljan djelovati stvarno i biti spreman za susret umjesto da piše pisma godinama, to mi je jako važno. Želim pronaći romantičnog momka.Namjeran, odgovoran, stabilan, brižan čovjek. Tko bi htio sa mnom gledati trilere, akcijske filmove, krimi) lol

UKOLIKO ZELITE DOAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments