PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
To sam ja, tvoja žena! Tražili ste me i konačno našli!!! ha ha ha! Ali ako bez šale, tu sam da ne gubim vrijeme na duga dopisivanja! Došla sam ovdje pronaći muškarca kojem ću dati svu svoju brigu i ljubav i sve što imam u sebi! Nema igrica! Bez svađe! Spremna sam na kompromise i spremna na mnoge stvari za svog muškarca ako se prema meni odnosi s poštovanjem i ljubavlju! Bavim se umjetničkim klizanjem i jako volim aktivan stil života. Sa sigurnošću mogu reći da sam jako ljubazna i uslužna osoba, uvijek nastojim pomoći ljudima ili životinjama. Lako nalazim zajednički jezik s ljudima i jako sam dobrog srca i želim da se ljubav nastani u ovom srcu. Sanjam da se zaljubim u muškarca koji će biti stariji mudriji od mene. Volim kad se mogu diviti svom muškarcu.
Zovem se Idana, želim vam reći nešto o sebi i kakav karakter imam! Imam takve karakterne osobine kao što su ženstvenost i pažnja prema ljudima, uvijek prijateljski raspoložena i nesebična! Velikodušan na emocije i izražavanje svojih osjećaja, u vezama pokazujem svoju senzualnost, iskrenost i romantiku. Energična sam, pametna i druželjubiva. Mislim da je moja seksualnost unutra, a ne izvana.

INTERESI
Moja strast je ples – orijentalni i moderan. Također se bavim crtanjem, plivanjem i filmskom industrijom!U isto vrijeme jako volim čitati i učiti engleski, sada učim engleski. Također jako volim šetnje na svježem odmoru. Volim umjetničko klizanje i stvarno uživam u ovom sportu, po mom mišljenju je vrlo ženstven i seksi. Voljela bih plesati ples na ledu za svog muškarca.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim se otvoriti i vjerovati muškarcu, slijediti ga, stvoriti par s njim. A ono što me najviše privlači je unutarnji mir, iskustvo i mudrost.Važno mi je da je moj muškarac imao isto drago srce kao i moje. Cijenim i velikodušnost duše kada čovjek ne skriva svoje osjećaje i emocije. Sanjam muškarca za kojeg ću biti jedina žena. Želim svom muškarcu dati svoju ljepotu, svoje tijelo, svoju naklonost, ljubav i brigu. Želim čovjekov život učiniti bajkom u kojoj će svaki dan biti najsretniji.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments