PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Došla sam na ovu stranicu da ispunim svoj san. San o pronalaženju harmonije i sreće. Nisam model i nemam lijep život. Ali imam dušu koja zahtijeva ljubav i odanost. Ne znam praviti dramu i vrištati, ne znam lagati i ne znam izdati. Jesu li to kvalitete koje trebate? Ako vam je potreban sklad u vašoj vezi, ako želite pronaći ljubav u svom srcu, onda sam spremna pokušati pronaći sreću u najbržem mogućem vremenu..

Ja sam draga djevojka s obećavajućom nadom da ću postati voljena i vrlo brižna supruga. Jako sam pažljiva i svom čovjeku mogu puno dati. Uvijek se svima nasmiješim, ljupko, pristojno, ali iza svih tih slatkih stvari krije se bogat, dubok unutarnji svijet. Bit će mi drago da nećete stati, samo pročitajte nekoliko riječi o meni, nadam se da ćete me željeti što bliže upoznati.

INTERESI
Navečer se volim povući uz knjigu i čitati književnost različitih žanrova. Volim aktivan stil života, ali ponekad mogu mirno provesti vrijeme kod kuće. Volim se okušati i u novim smjerovima djelovanja, često imam nove hobije, sada je to modeling.plivanje, putovanja, kuhanje, teretana, učenje stranih jezika,jako mnogo čitam i knjige i postoje brojni pisci koje volim,najvise volim ruske klasike kao sto su Dostojevi Tolstoj Čehov i mnogi drugi a ponekad i gledam filmove koji me odmore

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Za sebe nemam definitivan ideal muškarca, glavno je da samo budem sretna pored muškarca. Glavna stvar je da je iskren i otvoren. Nadam se da će moj budući muškarac imati dobro srce, da će me voljeti, brinuti se o meni, a ja ću isto učiniti za njega. Želim pronaći muškarca s kojim imam iste snove i želje, koji ima pozitivan stav i spreman je za novi život sa mnom.Ja sam slobodna djevojka imam vrlo ozbiljne namjere, pa molim bez igrica i budi ozbiljan! Tražim poštenog čovjeka koji može biti odgovoran za svoje postupke. Također želim biti ljubazan, odan, veseo i odgovoran. Siguran sam da si ozbiljan čovjek koji je ovdje došao da traži slobodne žene. Volim međusobno razumijevanje u odnosima! Spreman sam na kompromis u vezi i spreman sam slušati. Zato mi pišite na ovu web stranicu za upoznavanje samaca i poslušat ću vas!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments