PODELITE SA PRIJATELJIMA

Nicole i Justin, koji su bili ljubavnici iz srednje škole, bili su u braku 20 godina, a onda im se pridružila Lauren, prije oko 7 godina
Nicole, Lauren i njezin suprug Nick bili su u poligamnoj vezi, no sada se smatraju ‘sestrama’.

“Postale smo sestre, a ljubav i dalje raste”, naglasile su.

Nicole i Justin, koji su bili ljubavnici iz srednje škole, bili su u braku 20 godina, a onda im se pridružila Lauren, prije oko 7 godina. Tako je došlo do kreiranja njihove poliamorne veze.

Poligamija je praksa bivanja u vezi s više od jednog bračnog partnera u isto vrijeme.

Svi se dobro slažu, ističu, čak i njihova djeca.

Nicole ima troje djece s Justinom, dok Lauren ima dvoje vlastite djece iz prošle veze koju je dovela u ovu proširenu porodicu.

Prvobitno trojstvo raspalo se prije otprilike četiri godine nakon što su se Nicole i Lauren razdvojile, no obje su žene ipak na kraju odlučile biti u vezi s Justinom.

“Volimo se i dalje, no ne na taj način. Još uvijek smo ljubomorne na sitnice”, komentiraju žene.

Objavljuju videe u kojima se vidi njihova sreća, kao i prstenje te blistavi osmjesi.

Ostali videi daju uvid u svakodnevni život ove velike sretne porodice.

Od pokazivanja gledateljima kako izgleda vrijeme za spavanje, dok Justin glumi kako spava s jednom ženom jedan dan, a zatim naizmjence s drugom u njihovoj spavaćoj sobi, do uživanja u odmoru i zajedničkih zabava.

Gledatelji su ostavili pregršt pozitivnih komentara pokazujući podršku porodici, pokazujući kako su svi izgledali sretno i predano u vezi.

“Ovo je prvi put da sam vidio jedan takav brak u kojemu svi izgledaju tako sretni i zadovoljni situacijom”, jedan je od komentara, piše NY Post.

IZVOR:RAPORT.BA

Facebook Comments