PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:
Ja sam umjetnik. Ovo je moj poziv i posao u isto vrijeme. Svoje osjećaje i misli pokušavam izraziti na platnu. Glazba je posvuda i uvijek me prati. Volim različite glazbene žanrove – od moderne do klasične. Trčanje i plivanje mi pomažu da ostanem u izvrsnoj formi. Volim sport i vodim aktivan način života.Volim sport i aktivno provođenje slobodnog vremena. Volim timske igre, boravak na otvorenom. Dobra sam u kuhanju i volim to raditi. Volim glazbu, dobre filmove, uglavnom komedije, volim plesati. Čitanje je i moj veliki hobi. Uvijek isprobavam nove hobije i nalazim nešto što mi se sviđa.

Samoopis:
Ja sam dama puna ljubavi i brige, otvorenog uma i velikog srca. Njegujem istinske odnose, bilo da su prijateljski, obiteljski, ljubavni, dajem cijelu sebe. Ja sam vrlo vrijedna osoba. Aktivan način života pomaže mi da duboko dišem. Ali ipak moj život ne može biti potpun bez voljene osobe. Zato sam tu, na samom mjestu.Ja sam dobra žena s pozitivnim pogledom na život. Optimistična sam, duhovita, u svemu tražim dobre strane. Vrlo sam druželjubiva, komunikativna, neću imati nikakvih tajni od svog voljenog muškarca. Volim biti blizu jedno drugog, provoditi vrijeme zajedno, smijati se i biti jako blizu. Otvorena sam, nisam sramežljiva, spremna naučiti sve novo.

Tihomirka traži:
Sanjam da upoznam muškarca koji se ne boji pogledati u moj unutarnji svijet. Tražim osobu koja je iskrena, pozitivna, orijentirana na obitelj, koja stvarno teži izgradnji ozbiljnih veza. Bilo bi super da ima smisla za humor, da voli sport i boravak na otvorenom. Ako je on spreman voljeti i biti voljen, to je sve što trebam!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments