PODELITE SA PRIJATELJIMA

Čovek je na neverovatan način posumnjao da ga žena vara. Naime, on je prijatelju ispričao njegovu situaciju sa ženom u krevetu, a onda mu je taj isti drug uneo crv sumnje.

Ispovest čoveka kojeg je drug ubedio da ga žena vara nalik je na špansku seriju.

Čovek je na neverovatan način posumnjao da ga žena vara. Naime, on je prijatelju ispričao njegovu situaciju sa ženom u krevetu, a onda mu je taj isti drug uneo crv sumnje.

– Ja sam muškarac u ranim četrdesetima i moja žena (koja je istih godina) odjednom želi da radi sve te nove stvari u krevetu i puno je više zainteresovana za seks nego pre. Ne žalim se jer mi je to očito ugodno i zabavno, ali kad sam to spomenuo prijatelju u pabu, rekao je da možda ima aferu i da ju je to toliko zapalilo te želi intimni odnos – kaže i objašnjava da mu je prijatelj rekao da se šali, ali da on sada tu ideju ne može da izbaci iz glave.

– Honorarno radi kao pomoćnica u nastavi u lokalnoj osnovnoj školi, tako da ima dovoljno vremena i u kontaktu je s puno mladih očeva zbog posla. Da li je neobično da neko u četrdesetoj postane avanturista u seksu? U srećnom smo braku već 15 godina i iako je naš seksualni život uvek bio dobar, bio je i pomalo predvidiv i obično sam ja taj koja pokreće stvari. Možda sam paranoičan, ali sada mi je ideja u glavi, ne mogu da prestanem da razmišljam o tome.

Potražio je od savetnice “Mirora” savet.

– Nemoj da dovodiš u pitanje svoj brak i vernost supruge zbog glupog komentara koji je dao prijatelj u pabu. Verovatno je samo ljubomoran jer to radi u misionarskom položaju u mraku! Ako ste toliko osetljivi na malo šale, nemojte razgovarati o seksu sa svojim prijateljima – poručila mu je ona.

IZVOR:STIL.KURIR.RS

Facebook Comments